Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een Verkoopmakelaar in Zwolle?

Vijf jaar geleden heb ik voor het eerst een appartementje gekocht in Zwolle. Met veel pijn en moeite neem ik afscheid van mijn huisje, want mijn vriend die heeft zijn eigen huis. Dus ging ik op zoek naar een goede Verkoopmakelaar in Zwolle. Maar dat is nog best lastig. Want bij wie heb je nou een goed gevoel? Het is mijn eerste appartementje, waar veel herinneringen aan vast zitten. Het was voor mij niet een makkelijke keuze om het appartement te verkopen. Ik wilde niet als een nummertje behandeld worden. Ik heb aan mijn vrienden gevraagd wat een goede verkoopmakelaar is en wat op internet gezocht. Zo kwam ik uit bij Admono makelaars.

Admono makelaars

Wat mij opviel bij Admono Makelaars is dat ze gelijk op mijn aanvraag reageerden. Binnen 24u had ik contact met ze. Ook hun persoonlijke benadering waardeerde ik zeer. Deze verkoopmakelaars dacht echt mee hoe we mijn appartementje het beste konden verkopen. Het was namelijk niet alleen via internet of een link plaatsen op social media. Vooral het persoonlijk contact met de verkoopmakelaar vond ik erg prettig.

Huisverkocht

Mijn huisje stond nog net geen maand te koop, of het was al verkocht! Wauw! Ik had niet verwacht dat het zo snel kon gaan. Dit is allemaal dankzij Admono Makelaars en hun persoonlijke aanpak. Ze zijn ook aankoopmakelaar in Zwolle. Mijn ouders besloten ook te gaan verhuizen naar de grote stad. Meteen had ik Admono Makelaars aangeraden. Ook mijn ouders waren erg blij met de keuze en wonen nu in de mooie wijk Wipstrik.