Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Kwalitatieve zonwering in Nijmegen gezocht?

Op zoek naar kwalitatieve en sfeervolle zonwering in Nijmegen? Heeft u dan al eens een kijkje genomen in het aanbod van Buitink Duiven? Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio en beschikt over een zeer ruim aanbod aan zonwering. Van uitvalschermen tot terrasschermen, markiezen en meer.

Juist doordat het aanbod zo uitgebreid is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat hebben we in de showroom in Duiven zeker ervaren. Daarnaast zijn de medewerkers ook nog eens heel erg vriendelijk. We zijn heel erg goed verder geholpen.

Meer privacy en minder warmte

Zonwering zorgt ervoor dat het binnen in de woning minder warm wordt in de zomer. Daarentegen zorgt de juiste zonwering er ook voor dat de warmte in de koudere zomermaanden juist lekker binnen blijft. Maar dat is nog niet alles. Wij wonen in een drukke straat, bijna alle mensen die langs on huis lopen kijken recht ons huis binnen.

Dat vinden wij echt maar niks, zo weinig privacy. De zonwering zorgt er dus ook voor dat er niet meer zo veel inkijk is. Niemand kijkt meer de woonkamer in, wel zo prettig.

Mooi zonnescherm gescoord

We hebben een mooi zonnescherm in Arnhem gekocht. In Duiven, om precies te zijn. We vonden het heel erg lastig om de mogelijkheden te bepalen aan de hand van alleen de website. Daarom hebben we ervoor gekozen om eens langs te gaan in de showroom. Daar konden we alle producten op ons dooie gemak eens bekijken en uitproberen.

Onder het genot van een kopje koffie hebben de medewerkers ons van deskundig advies voorzien. Dankzij hun advies hebben we de juiste keuze kunnen maken. Het zijn uiteindelijk buitenjaloezieën geworden en we zijn er ontzettend blij mee! We raden het zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website of contact op te nemen met dit geweldige bedrijf.

https://www.buitinkproducts.nl/