Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Kinderdagverblijf Het Kevertje in Utrecht

Heb je soms opvang voor je kind nodig en ben je daarom op zoek naar een kinderdagverblijf? Woon je in Utrecht of omgeving en zou je er graag eentje in de buurt hebben? Maak dan kennis met Het Kevertje, een kinderdagverblijf in Utrecht. Wanneer je jouw kind ergens onderbrengt voor opvang wil je natuurlijk wel dat dit een fijne en vertrouwde plek is. Een plek waar je kind zich thuis kan voelen, plezier kan hebben en nieuwe dingen kan leren. Dan zit je helemaal goed bij Het Kevertje.

Kleinschalig kinderdagverblijf in Utrecht

  • Vertrouwde omgeving
  • Goed beveiligd met camera’s en een vingerscan
  • Kleinschalig en persoonlijk
  • Personeel met veel ervaring
  • Pedagogisch opgeleide medewerkers
  • Vast personeel, geen oproep- of invalkrachten
  • Dag indeling die is afgestemd op de behoefte van je kind
  • Luiers en voeding zitten bij de kosten inbegrepen

Kinderdagverblijf voor baby’s en peuters

In ons peuterspeelzaal hebben we twee horizontale groepen. Een groep voor baby’s, en een groep voor peuters. De eerste groep is voor baby’s van 10 weken tot 2 jaar oud. De peutergroep bestaat uit peuters van 2 tot 4 jaar. De dagindeling en activiteiten kan zo beter op de groep afgestemd worden.

Altijd in afstemming met jou

Het Kevertje werkt met een team van deskundige en pedagogisch opgeleide medewerkers. Dit is vast personeel. Al ons personeel werkt minstens 3 dagen in de week. Om zorg op maat te kunnen aanbieden zorgen we altijd dat de dagindeling en zorg in overleg met jou wordt afgestemd. Zo krijgt je kind de opvang die nodig is en kun jij hem of haar met een gerust hart achter laten.

Kom gerust een keertje kijken

Ben je benieuwd naar ons kinderdagverblijf? Kom dan gerust een keertje langs om kennis te maken en rond te kijken. Maak daarvoor een afspraak door contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 030 233 282 3, of door middel van het contactformulier op onze website.

https://www.hetkevertje.nl/