Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Vis in blik is lekker en gezond

De meeste mensen weten wel dat vis gezond is. Vis bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen, zoals omega 3 en vitamine D. Wat echter niet iedereen weet is dat vis in blik net zo gezond is als verse vis. Na de vangst wordt de vis namelijk binnen 24 uur ingeblikt, waardoor de voedingsstoffen en de smaak goed behouden blijven. Deepblue is in Nederland een bekend merk voor vis in blik dat altijd een goede kwaliteit levert. Het merk verkoopt verschillende soorten vis, waardoor er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Houd u van zalm, tonijn of meer van makreel? Of eet u graag haring, ansjovis of sardines? Deepblue heeft het allemaal! Kies dus uw favoriete vis en geniet van een lekkere en gezonde maaltijd.

Twee keer per week vis eten is heel gemakkelijk

Aangezien vis belangrijke voedingsstoffen bevat, wordt het aangeraden om minimaal twee keer per week vis te eten. Met de producten van Deepblue gaat dit heel gemakkelijk. U heeft immers volop keus en kunt veel verschillende soorten gerechten maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een broodje haring, een salade met tonijn of een pasta met zalm? Met de vis in blik van dit merk zet u het allemaal in een handomdraai op tafel. Zo krijgt u eenvoudig voldoende vis binnen.

Kies voor duurzame vis

Deepblue vindt verantwoord ondernemen heel belangrijk. Daarom zet dit merk zich in voor duurzame visvangst en goede werkomstandigheden van vissers en fabrieksarbeiders. Op de vis in blik staan verschillende keurmerken die het verantwoord ondernemen onderschrijven. Denk bijvoorbeeld aan het SKAL- en MSC-certificaat. De tonijn is zelfs fairtrade en bevat het Dolphin Safe logo. Maak dus een verantwoorde keuze en kies voor de vis in blik van Deepblue.

Gewoon te koop bij uw vertrouwde supermarkt

De vis in blik van dit merk is te koop bij elke supermarkt in Nederland. U kunt het dus gewoon bij uw vertrouwde winkel halen. Neem deze week een paar blikjes mee en zet eenvoudig heerlijke visgerechten op tafel. Dat wordt zeker smullen!

https://deepblue.nu/