Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Parket vloeren geven ieder huis een luxe uitstraling

Iedere woning verdient een nieuwe uitstraling met parket vloeren. Deze hardhouten vloer is namelijk in iedere ruimte te leggen, waardoor u altijd een luxe uitstraling kunt geven aan uw woning. Het maakt daarbij niet uit in wat voor soort huis u woont, een parket vloer kan geheel op maat gemaakt worden.

Creëer meer ruimte met parket vloeren

Parket vloeren zijn op maat te maken, waardoor het niet uitmaakt of u in een appartement woont of een luxe villa. Kleine ruimtes zijn hierdoor eenvoudig te bekleden met een hardhouten vloer, waardoor er een weelderige uitstraling ontstaat en het lijkt alsof u meer ruimte heeft. Het is daarom goed om te kijken naar de verschillende mogelijkheden en voordelen die een hardhouten vloer te bieden heeft.

Een hardhouten vloer volledig geïnspecteerd

Origineel Chapel Parket controleert en inspecteert het volledige productieproces. Dit begint al bij het kappen van de bomen, zodat het verzekerd is dat de bomen gekapt worden volgens de richtlijnen van FSC en PEFC. Zodra de bomen gekapt zijn, gaan deze naar de zagerij. Vanaf dat moment tot de laatste inspectie zijn alle processen voor een parket vloer in het beheer van het bedrijf.

Inspectie zorgt voor een beter milieu

Wanneer u voor een hardhouten vloer gaat, dan kunt u kiezen voor verschillende kleuren. De parket vloeren worden namelijk bewerkt met oliën, zodat ze een unieke uitstraling krijgen. Deze kleuren zijn tevens biologisch afbreekbaar, waardoor het niet schadelijk is voor het milieu. Dit samen met de inspectie zorgen ervoor dat een parket vloer bijdraagt aan een beter milieu.

Draag ook uw steentje bij

Welke parket vloeren u ook neemt, bij Origineel Chapel Parket bent u verzekerd van kwaliteit. Door de milieuvriendelijke productie en afwerking van de hardhouten vloeren, heeft u jarenlang plezier en draagt u uw steentje bij aan duurzaamheid. Al het restmateriaal wordt namelijk gebruikt om warmte en groene stroom op te wekken voor processen en huishoudens.