Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Grieks dineren in één van de beste restaurants van Bergen op Zoom

Geniet van een heerlijke avond met een tapasdiner in één van de beste restaurants van Bergen op Zoom. Grieks Restaurant Athene serveert u authentieke Griekse Tapas gerechten, die u onbeperkt kunt bestellen. Het restaurant heeft een gezellige sfeer, die de typische Griekse gastvrijheid weerspiegelt. Al sinds 1987 is het een populaire plek om kennis te maken met de Griekse keuken, die gekenmerkt wordt door het gebruik van verse producten. Door de jaren heen is Grieks Restaurant Athene uitgegroeid tot één van de beste restaurants van Bergen op Zoom.

Kies voor een totale beleving tijdens uw diner

Geheel volgens de Griekse traditie worden de tapas van Grieks Restaurant Athene bereid van verse producten, die speciaal uit Griekenland worden ingevoerd. Zo kunt u genieten van de traditionele Griekse smaken, die tot uiting komen in gerechten als gefrituurde Griekse kaasballetjes, varkenshaas in champignonsaus en gebakken mosselen. Proef de passie die dit restaurant in de tapas stopt en geniet van de gezellige entourage, zodat uw tapasdiner een echte belevenis wordt. De toegewijde medewerkers doen er alles aan het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Een tapasdiner in Grieks Restaurant Athene is een totaalbeleving die u niet wilt missen. Niet voor niets is dit één van de beste restaurants van Bergen op Zoom.

Reserveren en genieten

Omdat Grieks Restaurant Athene een populaire plek is, kunt u het beste van tevoren telefonisch reserveren, zodat u zeker weet dat er een tafel voor u beschikbaar is. Van maandag tot en met donderdag serveert het restaurant de allerlekkerste Griekse tapas. Natuurlijk kunt u ook op andere dagen dineren bij Grieks Restaurant Athene, dat zich inmiddels mag rekenen tot één van de beste restaurants in Bergen op Zoom. U kunt dan kiezen voor andere Griekse gerechten, die evenals de tapas uitblinken in kwaliteit en smaak. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt dit restaurant u een rijke smaakbeleving in een sfeervolle ambiance, waarvoor u graag nog eens terugkomt.

https://www.grieksrestaurantathene.nl/