Passion 4 Web
Image default
Beauty en verzorging

Help vrouwen met kanker door je haar te doneren

Ga je binnenkort naar de kapper om je lange haren in te ruilen voor een kort kapsel? Dan heb je de mogelijkheid om vrouwen met kanker te helpen. Hoe? Door je haar te doneren! Door je afgeknipte haar te doneren, bied je minder bedeelde vrouwen de mogelijkheid om een pruik van echt haar aan te schaffen. Een leuk kapsel is belangrijk om je mooi en vrouwelijk te voelen en geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Vrouwen die een behandeling ondergaan voor kanker, verliezen echter vaak hun haar, wat grote gevolgen heeft voor hun uiterlijk en zelfvertrouwen. Het dragen van een pruik is dan een populaire oplossing. Echter zijn pruiken van echt haar prijzig. Door je haar te doneren aan De Haarstichting, help jij om ook vrouwen met minder financiële middelen zich mooi te laten voelen in hun moeilijke periode.

Hoe werkt het?

Wil jij ook je haar doneren aan deze goede doelen stichting? Zoek dan een kapsalon in je buurt om je haar te laten knippen. Meer dan 350 salons in heel Nederland doen dit gratis of met 50% korting. Je kunt bovendien al haar vanaf 30 cm lang doneren. Alle natuurlijke haarkleuren, net als grijs en geverfd haar, zijn welkom. Wanneer je haar geknipt is, kan je het droog en in een staart of vlecht opsturen naar De Haarstichting. Je steekt het eenvoudig in een stevige envelop met een postzegel. Indien gewenst kun je ook een briefje toevoegen met je naam en e-mailadres. Dan ontvang je een ontvangbevestiging en een bedankje. Vervolgens wordt het haar verwerkt tot een mooie pruik van superieure kwaliteit die kosteloos wordt aangeboden aan een vrouw met kanker.

Doe jij mee?

Zie jij het ook wel zitten om je haar te doneren? Ga dan snel naar de website van deze stichting en vind de dichtstbijzijnde kapsalon met de handige zoekfunctie! Laat je haar gratis of met korting knippen en ga voor een mooie, kortere coupe. Stuur vervolgens het afgeknipte haar, netjes gebonden in een staart, naar het volgende adres:

Nederlandse Haarstichting

Thomas Mannsingel 86

2553 DA Den Haag.