Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Beleef nu een onvergetelijke safari in Zuid-Afrika

Een safari in Zuid-Afrika staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Veel mensen hebben de droom ooit The Big Five in het echt te zien. Dat kan in één van de bekende nationale parken in dit land. Tijdens een safari in Zuid-Afrika bezoekt u doorgaans altijd het bekende Krugerpark, waar veel wilde dieren te bewonderen zijn. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een rondreis door Namibië en Botswana. Ook in deze fascinerende Afrikaanse landen zijn wilde dieren te bewonderen en ook het natuurschoon is er prachtig.

Wanneer maakt u uw reis door Afrika?

Een safari in Zuid-Afrika kunt u het beste in onze zomermaanden maken. U zou het wellicht niet verwachten, maar in onze wintermaanden kan het er heel warm worden. Dan is het in Zuid-Afrika namelijk zomer. De grootste hitte vermijdt u als u uw reis in de maanden maart tot en met half mei of half augustus tot en met oktober plant. Tijdens een rondreis door Namibië en Botswana bewondert u niet alleen het prachtige natuurschoon, maar maakt u ook kennis met de rijke cultuur in deze landen. De mensen houden van dans en zang en laten dit ook graag zien aan toeristen. Daarnaast kunt u genieten van de typisch Afrikaanse gerechten die vaak buiten worden bereid.

Boek uw Afrika-reis bij een ervaren reisorganisatie

Als u een safari in Zuid-Afrika overweegt, of een rondreis door Namibië en Botswana, boek deze dan niet bij zomaar een reisbureau. Om u optimaal te laten genieten van alles wat dit mooie continent te bieden heeft boekt u bij voorkeur bij een Afrika-specialist. Out in Africa is daar een goed voorbeeld van. Zij organiseren reizen naar dit prachtige continent en doen dit met veel enthousiasme en passie. U kunt meer informatie over de reizen lezen op de website, of neem contact op als u wilt boeken of als u over een bepaalde reis eerst nog meer informatie wilt.