Passion 4 Web
Image default
Kinderen

Professionele gastouder in Deventer

Bent u op zoek naar een professionele gastouder in Deventer? Dan bent u van harte welkom bij The Flying Nanny. Zij neemt verschillende taken van u uit handen, zodat u er altijd zeker van bent dat uw kinderen goed worden opgevangen. Zo helpt zij u onder andere een handje in het huishouden, zodat u niet nog meer werk heeft op het moment dat u thuiskomt van bijvoorbeeld uw werk of een evenement. Heeft u spontaan een spoedgeval tussendoor en heeft u hiervoor oppas nodig voor uw kinderen? Ook dan staat zij graag voor u klaar om uw kinderen goed op te vangen. 

De verschillende werkzaamheden van deze gastouder

U schakelt The Flying Nanny in voor verschillende mogelijkheden. Zo helpt zij u niet alleen met de opvang van uw kinderen, wanneer u een keer niet op tijd thuis kunt zijn, maar ze staat ook graag voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld een kinderfeestje heeft. Wanneer er veel kinderen bij elkaar zijn, is dit natuurlijk een drukke bedoeling. Om het overzicht goed te kunnen bewaren en om ieder kind goed in de gaten te kunnen houden, schakelt u de hulp in van deze gastouder in Deventer. Zo gaat zij op een creatieve manier aan de slag, om de kinderen bezig te houden tijdens deze leuke, maar drukke dag.

Ontdek de mogelijkheden

Het inschakelen van deze gastouder in Deventer is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw kinderen. U hoeft uw kinderen niet tijdelijks ergens anders heen te brengen, maar zij kunnen gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving blijven. Het is hier zelfs mogelijk om met eigen vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Tijdens het oppassen, neemt zij ook nog eens graag een aantal huishoudelijke taken van u uit handen. Heeft u interesse in de werkzaamheden van deze gastouder in Deventer? Neem dan gerust eens contact met haar op en bespreek samen met haar de mogelijkheden voor een eigen gastouder aan huis.