Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Renovatie in Utrecht

Is het nodig dat een deel van jouw woning gerenoveerd wordt? Maak kennis met Van Maanen Bouw & Renovatie, een professioneel bouwbedrijf dat renovaties in regio Utrecht verzorgd. Als bouwbedrijf bieden we diverse diensten aan. We zijn onder meer gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen, onderhoudsprojecten en renovaties. Dit doen wij in de omgeving van Utrecht. Onze werkzaamheden gaan altijd uit van jouw wensen, die bij ons op de eerste plaats staan.

Meer dan alleen renovaties

  • Houtbouw: voor kwaliteit, een duurzame aanpak en professionele houding bij de houtbouw zit je goed bij Van Maanen Bouw & Renovatie. Wij bouwen onder meer tuinhuisjes op maat.
  • Verbouw: ook voor verbouwingen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we kozijnen vervangen, een dakkapel plaatsen of je woning wat uitbreiden.
  • Renovatie: als een deel van je woning een opknapbeurt nodig heeft kun je ons bouwbedrijf daarvoor inschakelen. Je bent dan verzekerd van top kwaliteit.
  • Nieuwbouw: als bouwbedrijf hanteren wij een betrokken en professionele aanpak bij nieuwbouw projecten. Daarnaast kun je natuurlijk rekenen op goede communicatie

Professioneel bouwbedrijf met kennis en vakmanschap

Al vele jaren verzorgt Van Maanen Bouw & Renovatie renovaties in de omgeving van Utrecht. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we je renovatie project zo netjes als mogelijk kunnen realiseren. Je mag bij ons dus rekenen op professionaliteit en kwaliteit. Als klant sta je bij ons centraal en zetten we jouw wensen dus op de eerste plaats.

Maatwerk bij de renovatie van je woning

We denken ook graag met je mee. Heb je vragen over je project of de beste uitvoer daarvan? We bespreken deze graag met je. Zo kunnen we maatwerk leveren en zorgen dat jij echt krijgt waar je naar op zoek bent.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor de opdracht die je in gedachte hebt? Neem dan contact met ons op om deze aan te vragen. Dat kan telefonisch via 06 – 52 59 53 65, of middels het contactformulier op onze website.

https://www.vanmaanenbouwenrenovatie.nl/