Passion 4 Web
Image default
Mode en Kleding

Het ontstaan van Stone Island

Stone Island is ontstaan uit het succes van CP Company in 1981 en heeft sindsdien een verlangen ontwikkeld naar innovatie in zowel de constructie als in de details van de gemaakte kledingstukken. Net als CP Company, creëert Stone Island hun collecties met functionaliteit in het achterhoofd, maar verbindt dit met unieke ontwerpen en stoffen die in Osti’s archieven zijn gecreëerd. Stone Island jassen zijn de belangrijkste focus van het merk en vertegenwoordigen alles wat het merk nastreeft: stijl, innovatie en functie. Hoewel de jassen de hoofd focus zijn, worden de Stone Island T-shirts steeds populairder onder de doelgroep. Deze T-shirts hebben de karakteristieke eigenschappen van het merk en het design van Stone Island, maar dan voor een veel meer alledaagse prijs. Want je kunt je niet elke dag een geweldige Stone Island-jas of een ander Stone Island kledingstuk uit de uitgebreide Stone Island kledingcollectie veroorloven.

De MA Strum kledinglijn

MA Strum kleding is mogelijk de nieuwste set van ideeën uitgebracht door Massimo Osti en zijn team van ontwerpers. Elk ontwerp, elke stijl en elke gebruikte stof is afkomstig uit eerder verzonnen ideeën en biedt een aantal zeer interessante ontwerpen in een collectie die seizoen na seizoen steeds verder wordt uitgebreid. Deze collectie bevindt zich nog in het beginstadium, waarbij de naamsbekendheid relatief laag is, maar als je de Stone Island en CP Company ethos achter hun kleding leuk vindt, maar liever iets anders of up and coming draagt dan is MA Strum echt het merk voor jou. Onlangs werd bokskampioen David Haye gezien in het dragen van een MA Strum-jasje, en sindsdien stromen de mensen naar de site om er een op te breken. Dit seizoen ziet de introductie van MA Strum t-shirts en polo’s en MA Strum jumpers, waardoor het MA Strum kledingmerk elk aspect van de gebieden waar zijn modieuze verwanten zo goed in presteren, begint te dekken.

 

Alle drie de merken zijn verkrijgbaar bij Hans Voortman, waar op dit moment dagelijks de voorjaarszomer collecties aan worden toegevoegd. Deze fantastische collecties zullen snel verkopen, dus als je je lokale straten wilt sieren met een stukje Italiaans design en vakmanschap, kijk dan niet verder dan CP Company, Stone Island en MA Strum. Elk merk heeft ook een fantastische verkoopsectie, waarmee koopjesjagers geluk kunnen hebben met de fantastische kortingen die beschikbaar zijn op alle merken.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Gerelateerde artikelen

Waarom een CLUSE horloge?

Hier moet je op letten bij het kopen van een toilettas!

Fashionable schoenen die lekker zitten