Passion 4 Web
Image default
Sport

Wat zijn de bekendste zaalschoenen?

De Kaiser 5 Goal zaalvoetbalschoen 

Deze iconische zaalvoetbalschoen blijf je overal terugzien, zowel op het grasveld als in de zaal. De door adidas gemaakte Kaiser gaat al sinds jaar en dag mee in het voetbal. Waar we de Kaiser allereerst alleen zagen op de grasvelden heeft adidas na loop van jaren ook voor dit model een zaalvoetbalschoen gemaakt. 
 

De zaalschoen is gemaakt van volnerfleer wat zorgt dat de schoen natuurlijk aanvoelt om de voet wat zorgt voor een fijne fit. Je krijgt dan ook met de Kaiser 5 een de perfecte balbehandeling. De Kaiser 5 Goals zaalvoetbalschoen is voornamelijk bekend door zijn klassieke uitstraling en de betrouwbare kwaliteit. 

Munich G3 

De Munich G3 zaalvoetbalschoenen is al vele jaren zeer populair in het zaalvoetbal. 

Een zaalschoen met een goede demping, vaste grip in de zaal en de comfortabele pasvorm maken de Munich G3 een fijne zaalvoetbalschoen om je kunsten mee te tentoon stellen. Daarnaast is het een zaalschoen die voorzien is van geperforeerde mesh, wat zorgt dat de schoenen luchtig aanvoelt tijdens het bewegen. Tot slot is een comfortabele demping in de voering aanwezig waardoor je de Munich G3 graag aantrekt in de zaal. De Munich G3 is los van de kwaliteit ook populair bij vele vanwege de verschillende kleursamenstellingen die er zijn van deze zaalvoetbalschoen. Voor ieder wat wils dus!

Nike React Gato 

De Nike React Gato is voorzien van ongeëvenaarde demping in de lengte van de zaalschoen.

Hierdoor krijg je het gevoel als over je vliegt over het veld.  Met behulp van de Nike Touch 360 technologie aan de onderkant van de schoen is er een betere touch met het zaalveld. 

Door de Nike Flyknit ligt de voet perfect in deze zaalschoen. Wat zorgt voor uitstekend comfort waardoor jij in staat bent je volledig op je spel te richten. De React Gato is een zaalschoen met een mix van wendbaarheid, controle en stabiliteit. Veel grote zaalvoetballers spelen hun wedstrijden in de zaal op de Nike React Gato zaalvoetbalschoen. 

Mizuno Rebula Sala Elite 

De Mizuna Rebula Sala Elite schoen is voorzien van synthetisch materiaal en vormt zich naar je voet wat zorgt voor de perfecte pasvorm. Ook heeft deze zaalschoen geïntrigeerde teenbescherming in de voorkant van de schoen.  Met de non-parking buitenzool blijf je altijd grip hebben in zaal en kan je flexibel bewegen in kleine ruimtes waardoor jij je tegenstander te snel af kan zijn. Draag deze zaalschoenen om topprestaties te leveren!

Adidas Nemeziz 19.3 

Een zaalschoen gemaakt voor de snelle en behendige speler in de zaal. De Nemeziz heeft een fijne instap door de Tension Tape, wat ervoor zorgt dat de zaalschoen zich in 4 richtingen met de voet kan meebewegen. Dual Lock Collar rond de enkels zorgt dat de enkels goed ondersteund worden bij explosieve bewegingen.