Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

RVS tuintafel, een aanwinst in je tuin

Ook al kun je nu niet lekker buiten zitten. Nu is wel het moment om na t denken over je tuin zodat je in het voorjaar weer lekker kunt genieten. Een belangrijk onderdeel van je tuin is de keuze van een zithoek en een eethoek. Het is een heerlijk vooruitzicht om weer lekker te kunnen zitten buiten. Als je nu aan de slag gaat voor nieuwe tuinmeubels weet je zeker dat je in het voorjaar lekker kunt zitten. Een RVS tuintafel is een geweldige aanwinst in je tuin. Het is een model dat goed tegen een stootje kan en waar je weinig omkijken naar hebt. Daarnaast kun je er allerlei verschillende bladen op laten leggen en zo zelf je eigen model samenstellen. In dit artikel laten we je zien wat de voordelen zijn van RVS in je tuin.

Makkelijk schoon te houden

Eén van de grote voordelen van een RVS tuintafel is dat het makkelijk is om deze schoon te houden. Je hoeft er niet met allerlei zware schoonmaakmiddelen op te gaan staan boenen. Met een doekje met wat sop heb je het model zo weer schoon gemaakt. En als je een keer wat extra’s wilt doen, dan zijn er speciale middelen die ervoor zorgen dat het RVS er weer mooi en glanzend uit ziet. Daarnaast wordt het materiaal alleen maar mooier naarmate het meer gebruikssporen krijgt. Dus als er een krasje op komt dan geeft dat helemaal niks. Het maakt de tafel alleen maar stoerder.

Weinig onderhoud aan een RVS tuintafel

Verder heb je aan een RVS tuintafel nauwelijks onderhoud. De exemplaren zijn zo bewerkt dat ze niet snel roesten, het materiaal heet niet voor niks roestvrij staal. Je kunt jouw exemplaar dan ook met een gerust hart buiten laten staan zonder je zorgen te maken dat deze helemaal rood uitslaat van de roest. Je hoeft ook niet, zoals bij een houten model, elk jaar je aanwinst op te schuren en opnieuw te behandelen. Je hebt nauwelijks omkijken naar het onderhoud.

In elke maat te krijgen

Een RVS tuintafel kun je in allerlei maten krijgen. Je kunt kiezen voor een model voor 2 personen en ook een model voor 8 personen laten maken. Ook kun je zelf bepalen of je gaat voor een rechthoekig model of dat je een vierkant exemplaar mooier vindt. Verder kun je zelf het bovenblad kiezen en daarbij heb je heel veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld houten latten of een houten blad op het frame leggen. Of je kunt kiezen voor een glazen blad of een blad dat gemaakt is van natuursteen. Zo maak je jouw eigen model op maat en helemaal naar je eigen wensen.

Comfortabel tafelen met RVS tuintafel

Het is heerlijk comfortabel tafelen aan een RVS tuintafel. Je zit er prettig aan en de tafel is goed te verplaatsen als je dat wilt. Het materiaal voelt glad aan en heeft geen grove uitsteeksels waaraan je jezelf kunt bezeren. Dat kan met een houten model wel het geval zijn. Je hebt jarenlang plezier van je keuze als je kiest voor RVS.