Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Schaf jouw nieuwe bureaustoel aan

Schaf jouw nieuwe bureaustoel aan

Ben jij toe aan een nieuwe bureaustoel? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Een bureaustoel gebruik je gedurende jouw werkdag waarschijnlijk veel. Het is daarom belangrijk om hierbij een goede keuze te maken. Lees verder om zien waar je op kunt letten. 

 

Het begin 

Laten we onderaan bij de bureaustoel beginnen. Onderaan zitten de wieltjes. Gedurende dag zit je vaak stil, maar toch zijn de wieltjes een belangrijk onderdeel van jouw bureaustoel. Wanneer je opzoek bent naar een bureaustoel die mobiel is, dan is het aan te reden om een bureaustoel met vijf wieltjes te kopen. Het zorgt niet alleen voor meer bewegingsvrijheid, maar ook voor een verhoogde stabiliteit. Er zijn ook stoelen met minder dan vijf wieltjes beschikbaar, je levert dan wel in op veiligheid en stabiliteit. De hardheid van de wieltjes speelt ook een rol. Dit is afhankelijk van de ondergrond. Werk jij met een zachte ondergrond? Dan is het beter om te kiezen voor standaard harde wieltjes. Bij een hardere ondergrond kan je beter worden gekozen voor zachte wieltjes. 

 

De hoogte van de bureaustoel 

Vele bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar, dit is ook zeker aan te raden. Het fijnste is dat je kunt blijven zitten wanneer je je stoel in hoogte wilt verstellen. Dit is een stoel met een gasveer. Sommige bureaustoelen zijn verstelbaar in hoogte door te draaien. Dit werkt niet efficiënt en collega’s kunnen afgeleid raken van jou. Het kan zijn dat jij jouw bureaustoel deelt met andere mensen. Meerdere mensen zorgt ook voor andere wensen en zo ook de gewenste hoogte. Het is daarom handig dat de hoogte eenvoudig kan worden aangepast. 

 

Stoffering van jouw bureaustoel  

Bureaustoelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stofferingen. De meest voorkomende bekledingen zijn van stof en leer. De opties wat betreft de bekleding moeten goed overwogen worden. Stoffen bekleding heeft voordelen, maar ook nadelen. De stoffenbekleding zit aangenaam, maar het vlekt snel. Ook is het lastig als het vies is geworden, aangezien het lastig is schoon te maken. Als je allergisch bent voor stofmijt, is de stoffenbekleding ook zeker niet aan te raden. Leren bekleding is makkelijker schoon te maken en vlek t minder snel. Deze bekleding ademt alleen minder goed en wordt warmer na een lange dag werken. 

 

Benieuwd naar meer

Wil jij graag meer informatie over bureaustoelen? Bekijk het assortiment en wie weet ga jij je bureaustoelen kopen bij Kato Kantoorinrichting.

https://www.katokantoorinrichting.nl/bureaustoelen/