Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn Pokémon munten?

Wat zijn Pokémon munten?

Pokémon munten zijn de nieuwste hype om de populaire game (of eigenlijk gezelschapsspel) Pokémon huiswaarts te brengen. Iedere Pokémon GO-speler is dol op PokéCoins en daarom vond ik het tijd worden dat ik er meer over ga vertellen.

“PokéCoins? Wat is dat?” je vraagt je misschien af. Pokémon munten zijn het geld in de game, die je gebruikt om bijvoorbeeld Pokéball’s of Ether te kopen. Het maakt dus niet uit wat je koopt, het kost altijd PokéCoins. In principe werkt het zo dat je voor iedere tien kilometer die je loopt 1 PokéCoin verdient. Deze kan je dan bijvoorbeeld gebruiken om een Ether te kopen of een UltraBall. Je kan ook meerdere munten aanschaffen, waardoor je toegang krijgt tot speciale pokemons of andere voordelige deals op Amazon en andere winkelsites!

In tegenstelling tot Pokémon GO moeten de Pokémon munten in het echte leven gekocht worden. Je koopt het pakket en krijgt 1 tot 10 Pokémon munten, afhankelijk van de deal die je getroffen hebt met de verkoper. Er zijn ook krakkemikkige exemplaren te vinden op marktplaats! Daarnaast bestaan er natuurlijk legale manieren om aan Pokémon munten te komen: spelen, loterijen en andere avontuurlijke wegen.

Kortom, Pokémon munten zijn echt wel handig; ze versnellen jouw (zelfgemaakte) PokéCoins en maakt het spel leuker. Een beter Pokédex? Wie weet! In ieder geval, Pokémon GO is leuk met PokéCoins en pokemon munten zijn daarom ook echt een aanrader.

Pokemon munten kopen?

Een echte aanrader is om de Pokémon munten samen met de game te kopen. Dan heb je Pokémon GO ook direct nodig (wat overigens niet verplicht is). De site van Nintendo prijkt dan wel bovenaan, maar daarnaast zijn er meerdere sites zoals Opwaarderen.nl waar je pokemon munten kan kopen! Ook zijn er legio mogelijkheden op Marktplaats en andere plekken.

Welke Pokémon spellen zijn er?

Pokémon GO is er één en alleen maar om te gaan Pokémonnen, in de echte wereld! Daarnaast zijn er vele spellen waarbij betrokken kunt raken. Het gaat dan om platte spellen zoals Pokémon Red/Blue en Pokémon Yellow of om RPG’s met meerdere personages zoals X en Y, Black 2 en White 2 en Sun & Moon. Mijn persoonlijk favoriet is FireRed/LeafGreen omdat ik altijd verlang naar m’n kindertijd!