Passion 4 Web
Image default
Verbouwen

Je afdekmaterialen online bestellen

Wanneer je bezig bent met bouw-, verbouw- of renovatiewerkzaamheden is het verstandig om bij Promatin je afdekmaterialen online te bestellen. Hiermee ga je beschadiging, vervuiling en verkleuring op je vloeren en trappen zo goed mogelijk tegen. Vloeren en trappen zijn namelijk gemakkelijk te beschadigen tijdens de uitvoering van zwaardere werkzaamheden en je wilt natuurlijk geen extra kosten maken om dit te laten repareren. Promatin biedt je gelukkig veel afdekmateriaal aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast heb je je bestelling al snel in huis vanwege hun grote voorraad!

De werking van diverse afdekmaterialen

Wanneer je je afdekmaterialen online wilt bestellen bij Promatin, heb je de keuze uit divers materiaal:

  • Afdekvlies: dit is verkrijgbaar in diverse soorten, bijvoorbeeld met antislip-onderlaag en/of geschikt voor reeds behandelde vloeren.
  • RAM-board: dit is duurzame, tijdelijke trapbescherming en heeft versterkte afgeronde randbescherming.
  • Stucloper: dit zet je in tijdens stukadoren, spackspuiten en schilderen. De stucloper is milieuvriendelijk en bevat dus geen milieubelastende PE-materialen.
  • Viltplaat: dit is een herbruikbare beschermingsplaat van samengeperst gerecycled textiel. Beschadigingen aan de vloer worden hiermee optimaal voorkomen.
  • Afdekfolie: dit is verkrijgbaar als zelfklevende folie, is uv-bestendig en beschermt allerlei gladde ondergronden. Glas, deuren en kozijnen zijn hiermee het best beschermd.

Een breed aanbod aan beschermingsproducten

Naast afdekmaterialen kun je veel andere beschermingsmaterialen online bestellen bij Promatin. Zo voer je je werkzaamheden zonder kopzorgen uit. Denk bijvoorbeeld aan stofwanden, luchtreinigers en ducttape. Daarnaast vind je in de webshop handig gereedschap, zoals kitmateriaal en montagesteunen. Ben je benieuwd naar wat Promatin je zoal aanbiedt in hun uitgebreide aanbod? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website, waar je al je benodigdheden eenvoudig in je virtuele winkelmandje plaatst. Voor vragen maak je het best gebruik van een van de contactmogelijkheden. De specialisten van dit bedrijf staan met plezier voor je klaar en voorzien je tevens van gedegen advies, indien je dat wenst.

https://promatin.nl/