Passion 4 Web
Image default
Woningen

Shutters in een badkamer

De raamdecoratie in een woning

Wanneer u een woning gaat inrichten, dan moet u ervoor zorgen dat alles op elkaar wordt afgestemd. Daarbij moet u niet alleen kijken naar de meubelen, maar ook bijvoorbeeld naar de gordijnen, jaloezieën of shutters. Het is vooral de raamdecoratie die bij het binnentreden van een woning opvalt. Er werd eerst vaak nog voor jaloezieën gekozen, maar tegenwoordig zijn dat vaak shutters. Shutters in een woning zijn echte eyecatchers.

Wat zijn shutters?

Shutters worden ook wel houten binnenluiken genoemd met verstelbare lamellen. De lamellen kunt u met uw handen instellen. Hierdoor kunt u de gewenste lichtinval bereiken. De luiken kunnen ook helemaal opengeklapt worden, zodat u de maximale lichtinval bereikt. In veel gevallen worden ze van hout gemaakt, maar u kunt ook aluminium of kunststof lamellen gebruiken. Toch worden in een woning vaak houten shutters gebruikt. Het is een mooie manier om uw raam te bekleden.

Het plaatsen van de shutters

Omdat shutters in het oog springen, is het de bedoeling dat ze goed worden geplaatst. U zou het zelf kunnen doen, maar het is veel verstandiger om dit door een vakman te laten uitvoeren. Gaat er iets verkeerd, dan zal dat kosteloos verholpen worden. Ook krijgt u garantie als u de shutters laat plaatsen. Doordat er veel verschillende kleuren en breedtes zijn, is het belangrijk om in een showroom te kijken welke voor u het meest geschikt is.

Shutters badkamer

Voor de raamdecoratie in een badkamer zou u shutters kunnen gebruiken. De shutters badkamer kunnen van kunststof, maar ook van aluminium zijn. Voor shutters badkamer kunt u beter geen hout gebruiken. De lamellen zullen vochtig worden en dat vereist extra onderhoud. In een badkamer kunt u het beste lamellen gebruiken die weinig onderhoud vergen. Ook wanneer de lamellen breed zijn, bijvoorbeeld 6 cm, zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

https://shutterstunter.nl/