Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Ga je binnenkort een tuinhuis plaatsen? Denk dan aan deze 3 tips!

Ga je binnenkort een tuinhuis plaatsen? Denk dan aan deze 3 tips!

Een tuinhuis die je zelf hebt gebouwd is natuurlijk niet alleen een lust voor het oog, het is ook een effectieve ruimte waar je veel in kan opbergen. Niet alleen alle fietsen van jezelf, je vrouw en je kinderen, maar ook al je tuinapparatuur zoals een grasmaaier, heggenschaar en al je gereedschap kan je hier natuurlijk in kwijt. Of je gaat er juist zelf onder zitten met een mooie tuinset. Echter kost het plaatsen van een eigen tuinhuis veel aandacht en veel tijd. Daarom is het goed dat je op deze blog terecht bent gekomen. Wij geven in een paar minuten een aantal tips waar jij je voordeel mee kan doen als jezelf een tuinhuis wilt gaan plaatsen!

Een stevige fundering

Het eerste dat u moet doen, is  een goede basis leggen voor uw tuinhuisje. Staat het tuinhuis  niet goed vast, dan stort het  na de eerste storm in en dat is natuurlijk zonde. Zorg dus voor de juiste materialen voor het plaatsen van jouw tuinhuisje!

Raamwerk

We kunnen het kort hebben over ramen. Natuurlijk kun je een enorm proces maken en je eigen maken, maar je kunt het gewoon vinden bij je plaatselijke ijzerhandel. Zorg ervoor dat u de juiste afmetingen voor uw tuinhuis gebruikt, want anders vallen de ramen verkeerd in jouw creatie!

Dakbedekking

Het kiezen van het juiste dak is belangrijk om het dak van uw tuinhuis te beschermen. Met EPDM dakbedekking weet u zeker dat u op de goede plek zit. Dit materiaal beschermt het dak tegen allerlei weersomstandigheden, bijvoorbeeld vallende bladeren, takken en eikels. 

EPDM-Tigt

TIGT.nl is de grootste EPDM dealer online voor bedrijf en particulier.  Zij zijn de vaste leverancier van honderden bedrijven in Nederland en Belgie. Levering gebeurt zo veel mogelijk uit eigen voorraad. Daardoor kunnen ze snel leveren. Het transport hebben zij uitbesteed aan de gespecialiseerde vervoerders van Transteam. U ontvangt van de vervoerder per email track & trace met een leveringsvenster van twee uur. Voor de duur van het transport kunt u in Nederland rekenen met 1 werkdag en voor Belgie met 2 werkdagen.

 

https://www.epdm-tigt.nl/epdm-dakbedekking/