Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Sliponline: de expert op het gebied van dames pyjama’s!

Ben je op zoek naar een dunnere pyjama voor de wat warme dagen? Sliponline helpt jou hier graag mee. Deze dunnere dames pyjama’s zijn vooral van een tricot kwaliteit, dit is meestal geheel uit katoen gemaakt. Hierbij zijn vooral de merken Pastunette en Rebelle heel mooi en kwalitatief goed. Ieder persoon vind een andere pyjama fijn, in de winter wil je een lekker warme pyjama, maar in de zomer is een frisse zomer shortama weer fijner. Ben je opzoek naar een heerlijk warme pyjama? Kies dan voor badstof of velours. Wil je een lekkere frisse zomer shortama dan is katoen het fijnste. Heb je nog advies nodig over de juiste pyjama dames? Lees dan dit blog!

Dames pyjama

Voor dames heeft Sliponline een aantal heerlijk warme dames pyjama’s. Hierbij heb je vooral keuze uit 2 soorten materiaal: Badstof en velours pyjama’s. Dit is meestal een combinatie van vooral katoen met een beetje polyester. Wat zorgt voor een heerlijk warme dames pyjama. Velours is van dezelfde kwaliteit gemaakt als badstof, alleen is deze stof geschoren. Hierdoor zijn de lusjes open geschoren in plaats van dicht, wat zorgt voor een zachtere kwaliteit. Wil je geen badstof of velours dames pyjama? Dan kun je ook kiezen voor een dikke tricot pyjama. Dit zijn heerlijk warme pyjama’s voor in de winter, en met een geruwde binnenkant. Door deze geruwde binnenkant is de pyjama ook heerlijk zacht. Voor deze winter pyjama’s kijk je bij het merk Lunatex. 

Kies voor de juiste pyjama

Nou, we beginnen meteen maar een belangrijke vraag, hoe kies je de juiste pyjama voor dames? Wanneer je niet helemaal weet wat voor een je wilt dan gaan wij jou helpen beslissen. We beginnen met de eerste vraag, wil je een dames pyjama met korte of lange mouwen?  Kies voor een dames pyjama wanneer je wat meer warmte wilt: Bijvoorbeeld als je het snel koud hebt of wanneer de koudere dagen er weer aan komen. Hierna moet je gaan beslissen welke kwaliteit (materiaal) damespyjama je wilt. Hiervan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Katoenen dames pyjama;

  • Flanellen dames pyjama;

  • Badstof dames pyjama;

  • Tricot;

  • Velours dames pyjama;

  • Satijnen dames pyjama;

Sliponline

Nu je weet waar je op moet letten kan je goed op zoek naar een pyjama. Bij Sliponline.nl vind je een ruim assortiment pyjama’s van hoogwaardige kwaliteit. Binnen dat assortiment vind je pyjama’s in diverse varianten en van verschillende bekende merken. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Stuur de klantenservice gerust een berichtje en zij doen hun best om je zo goed mogelijk te adviseren!

 

https://www.sliponline.nl/