Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Met tweedehands bedoelen we zeker geen slechte kwaliteit

Bij Roto Tweewielers in Deventer kunt u zeker zijn van een vakkundige service wat betreft fietsen, scooters en e-bikes. De specialisten weten alles over reparaties en onderhoud van een tweewieler. Op die manier kunt u er verzekerd van zijn dat de tweedehands fietsen of scooters binnen ons assortiment in een goede staat verkeren. U kunt zich daarvan natuurlijk ook zelf overtuigen door in onze winkel in Deventer langs te komen.

Veilige tweedehands fietsen

Tweedehands kwaliteit houdt in onze ogen in dat de fietsen door ons gekeurd en gecontroleerd worden voordat ze opnieuw in de verkoop gaan. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u een tweewieler scoort die veilig is. Ze zijn weliswaar al wel gebruikt, wat inhoudt dat ze misschien minder lang meegaan. Ondanks dat zult u er nog aardig wat kilometers op kunnen rijden. Bent u op zoek naar een fiets voor het woon-werk verkeer of juist om in de weekenden mee te toeren? Wellicht wilt u dan toch graag een topmerk als Gazelle, Sparta of Cortina voor weinig geld. Onze specialisten hebben altijd een oplossing in huis om een geschikte tweedehands fiets voor u te vinden.

Jaarlijkse controle voor uw veiligheid

Om nog langer, optimaal gebruik te kunnen maken van uw tweedehands tweewieler bieden wij een fantastische onderhoudsservice om schade vroegtijdig te herkennen en op te lossen. Onze specialisten zorgen er altijd voor dat uw tweewieler weer in een goede staat bij u terugkomt. De fiets of scooter volledig nagekeken zodat de tweewieler verkeersveilig is en blijft. Mocht u dan toch een keer onverwacht schade aan uw fiets of scooter hebben kunnen onze vakkundige monteurs zeker van dienst zijn. Sinds kort kunnen zij uw fiets zelfs bij u aan huis repareren, mits u niet meer dan 15 km van onze winkel vandaan woont. Of maak gebruik van onze handige haal en breng service als u niet in staat bent bij ons langs te komen.

Meer te weten komen?

Neem een kijkje op onze website en bekijk het ruime aanbod tweedehands fietsen in Deventer. Hier staan alle huidige tweedehands modellen die in onze fietsenwinkel staan. Van kinderfiets tot e-bike. Alles is bij ons ook tweedehands verkrijgbaar. Mocht u toevallig in de buurt zijn bent u ook altijd welkom in onze winkel. Wees er wel snel bij omdat we van elke fiets maar één model op voorraad hebben.

https://www.rototweewielers.nl/