Passion 4 Web
Image default
Management

Small manufacturing business ideas

 

Ideeën voor kleine productiebedrijven

 

#1. Lucifers productie bedrijf

Ieder individu kan een lucifers productie bedrijf starten op een kleinschalige basis. Echter, u moet de veiligheidsmaatregelen strikt handhaven.

 

Lucifers zijn consumentenproducten en de vraag groeit met de dag. Een ondernemer met kennis van distributiekanalen kan een lucifers productiebedrijf opstarten met een bescheiden kapitaalinvestering.

#2. Productie van micronutriënten meststoffen

De productie van micronutriënten is een ingewikkeld proces van voorraadbeheer, productie, verpakking en marketing. Bovendien kunnen ondernemers met kennis van de chemische industrie deze business opstarten met een redelijke kapitaalinvestering.

 

#3. Mineraalwater productie

Mineraalwater fabriek gebruikt normaal gesproken het bronwater uit de bergen om gebotteld water te produceren. Terwijl de verpakte drinkwaterfabriek het grondwater via de boorput als bron van water gebruikt. En dan zuiveren met verschillende zuiveringstoepassingen om verpakt drinkwater te produceren.

 

#4. Naftaleen Ballen Maken

Naftaleenballen zijn zeer nuttig om alles tegen de aangevallen door insecten te verhinderen. Ze worden veel gebruikt als huishoudelijk conserveringsmiddel voor wollen kleding en als deodoranttablet voor toiletten, urinoirs, badkamers, enz. U kunt de balletjes uit naftaleenvlokken produceren met machines voor het maken van tabletten met een matrijs in de vorm van een balletje. Deze industrie vereist een beetje machines en technische know-how.

 

#5. Noedels Vervaardiging

Dit is een andere lucratieve kleinschalige productie bedrijf dat u kunt beginnen met een klein kapitaal. Bovendien kunt u op elk moment in de tijd, schaalvergroting van het bedrijf. Noedels zijn wereldwijd een zeer populair voedselproduct. U moet echter ruimte, machines en grondstoffen aanschaffen om de productie te starten.

 

#6. Verpakkingsdoos Maken

Men kan deze onderneming starten of hij nu in een metro stad of voorstedelijk stadsgebied woont. Elk klein en groot goed heeft na productie een doos nodig om te verpakken.

 

Bovendien is elk productgebaseerd bedrijf altijd op zoek naar een aantrekkelijke en duurzame verpakkingsdoos. En het is het belangrijkste item om het product naar de eindgebruikers te sturen.

 

#7. Papieren draagtassen maken

Papieren draagtassen zijn veel voorkomende verpakkingsmaterialen. Bovendien is het een essentieel item voor veel industrieën. De lijst omvat textiel- en stoffenhandelaars, stomerijen, bakkers, kruideniers, kantoorboekhandelaars, snoepverkopers, enz.

 

#8. Aardappelpoeder maken

U kunt beginnen met aardappelpoeder maken met een kleine investering. De locatie speelt een belangrijke rol in het succes van dit bedrijf. U moet een locatie kiezen waar u gemakkelijk de ruwe aardappel kunt kopen.

 

Daarnaast zijn Kufri Chipsona, Kufri Jyoti, en Chandramukhi de meest geschikte rassen voor de verwerking van aardappelpoeder. De vraag naar aardappelpoeder neemt toe. Omdat aardappelpoeder een gemakkelijk te gebruiken artikel is voor veel voedselverwerkende bedrijven.

 

#9. Productie van elastiekjes

Elastiekjes zijn zeer nuttige artikelen. Soms gebruiken we elastiekjes als haarbandjes. En soms gebruiken we de elastiekjes op grote schaal in de landbouw, de automobielindustrie, de verpakkingsindustrie en de krantenindustrie. U kunt dit bedrijf thuis beginnen met een kleine kapitaalinvestering.

 

#10. Zeep maken

Je kunt thuis een zeepmakerij beginnen met wat eenvoudige apparatuur. Zelfgemaakte zeep heeft een grote vraag in de markt. En de benodigde grondstoffen zijn gemakkelijk verkrijgbaar op de markt. Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten processen om zeep te maken waarvoor u kunt kiezen.

 

#11. Sojaboonvlees maken

Sojabonenvlees of bari is heerlijk voedsel. En de vraag naar dit product neemt zeer snel toe in de landen van Azië en de Stille Oceaan. Het productieproces is eenvoudig. Bovendien kunt u het bedrijf starten met een lage kapitaalinvestering.

 

U moet echter wel de machines en grondstoffen aanschaffen om de productie te starten.

 

#12. Nagellak maken

De wereldwijde markt voor nagellak wordt in het jaar 2018 gewaardeerd op 9190 miljoen US$. Industrie pundits voorspellen dat het volume naar verwachting 17600 miljoen US$ zal bereiken tegen het einde van 2025. Als u op zoek bent naar een klein productiebedrijf in cosmetische artikelen, is nagellak een product dat serieus moet worden overwogen.

 

#13. Soya Saus Productie

Sojasaus is een van ’s werelds oudste specerijen. Bovendien is het een essentieel ingrediënt voor het maken van verschillende heerlijke voedingsmiddelen. U kunt een sojasaus productiebedrijf starten met een klein budget. Het productieproces is ook eenvoudig.

 

#14. Tutti Frutti Productie

Tutti frutti is een kleurrijk snoepgoed met verschillende gehakte en gekonfijte vruchten. De belangrijkste ingrediënten voor tutti frutti productie zijn fruit en suiker. U kunt het bedrijf op kleine schaal beginnen.

 

#15. Vermicompost productie

Als tuinieren je hobby is, en je hebt een achtertuin, dan kun je dit bedrijf starten. En compost meststof wordt beschouwd als organische mest. En het proces van vermicompost productie is eenvoudig. Je moet echter wel wat vaardigheden en ervaring hebben om de zaak op te starten.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/