Passion 4 Web
Image default
Gezondheid

Spoelen voor een vochtigere mond

Mondwater is een middel dat makkelijk te gebruiken is. Kies je voor het mondwater van  Oravall dan heb je een product gekocht waarmee je op basis van actieve zuurstof je mond goed reinigt en hydrateert. De aanwezige bacteriën in je mond en op de tong die voor een slechte ademof witte aanslag zorgen pak je daarmee meteen goed aan. Je maskeert met dit mondwater niet alleen het probleem maar gaat het bij de bron te lijf. Door de bacteriën tegen te werken (die houden namelijk niet van vocht) worden dit er steeds minder en komen er ook geen nieuwe meer bij.  

 

Alleen natuurlijke en werkzame ingrediënten nodig 

Natuurlijk is het wel zaak dat je voor dit effect regelmatig en goed spoelt. Omdat het mondwatervanOravall geen onnodige stoffen zoals alcohol en SLS bevat, die mogelijk bijwerkingen kunnen opleveren, kun je het gewoon dagelijks gebruiken om mee te spoelen. Het zorgt voor een frisse adem, een milde pepermuntsmaak en reinigt je volledige mond goed. Het mondwater schuimt misschien wat minder hard dan andere soorten omdat er geen SLS in zit, maar dan krijg je er ook geen aften of wondjes van.  

 

Voorkom dat bacteriën zich ophopen in het neusslijm 

Witte aanslag, een vies bittere smaak of een slechte adem kan verschillende oorzaken hebben. Deze liggen in de meeste gevallen in de mond zelf maar het is ook mogelijk dat ze vanuit de neus veroorzaakt worden. Als je bijvoorbeeld verkouden bent of last hebt van een allergie dan is de kans groot dat je meer neusslijm aanmaakt dan anders. Dit neusslijm is een prima plek voor bacteriën om zich te nestelen. Zij doen niets liever dan op vieze plekjes zitten en daar hoort het slijm uiteraard ook bij. 

 

Kies voor goede en veilige neusdruppels 

Om nu te voorkomen dat de bacteriën verhuizen naar de mond of keel kun je het beste goede neusdruppels gebruiken. Kies je voor de TonsilFreshNasal Sinus Drops dan haal je een probaat middel tegen de bacteriën in huis. Er zit saline en xylitol in die ervoor zorgen dat de bacteriën zich niet meer kunnen afzetten in het slijm maar ook niet naar andere plekken vertrekken. Daarnaast stimuleer je er de zelfreinigende werking van het speeksel mee zodat je mond vochtiger wordt en de bacteriën er niet graag meer aanwezig zijn.  

 

Druppel regelmatig om problemen te voorkomen 

Druppelen met de Drops mag je zo vaak je maar wilt doen en dat kan geen verslaving opleveren. De druppels zijn veilig te gebruiken en mag je ook combineren met andere mondverzorgingsproducten. Voor alle producten, dus ook voor de neusdruppels, geldt dat je de behandeling regelmatig moet doen om problemen te voorkomen.