Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Telescoopstelen van Telewashwinkel

Als glazenwasser ben ik altijd op zoek naar de juiste koop voor mijn producten. Vooral de telescoopstelen moeten van goede kwaliteit zijn. Als ze niet goed uitschuiven of haperen, dat kan mijn hele dag verpesten. Nu kwam ik online de telewashwinkel tegen. Hun slogan: “Voor bijna elke uitdaging van reiniging op grote hoogte bieden wij een oplossing”. Aangezien ik op zoek was naar een nieuwe telescoopsteel, leek het mij niet verkeerd om deze eens uit te proberen.

Formula one Telescoopstelen

Telewashwinkel heeft ontzettend veel producten en merken. Maar ze hebben ook een eigen merk ontwikkeld: Fomula one teleschoopsteel. Volgens hen was dit de beste formule op het gebied van telescoopstelen. Natuurlijk was ik nieuwsgierig en heb ik een telescoopsteel van 8 meter gekocht. De lengte kwam mij goed van pas. Ik heb een aantal kantoorpanden en flatgebouwen. Dan hoef ik niet elke keer de hoogwerker te gebruiken. Natuurlijk was ik een beetje sceptisch over de telscoopsteel van 8 meter. Want hoe langer ze worden, hoe sneller ze kapot gaan. Dat gebeurt mij in elk geval regelmatig.

Showroom

Ik heb contact gezocht met een van de specialisten en ze vertelden me dat ze ook een showroom hadden en dat ik daar wel het een en ander kon uitproberen. Dit was in Leiderdorp. Dat lag gelukkig niet ver van mij vandaan. Dus op mijn vrije dag stapte ik in mijn bus en ging ik naar de showroom. De mensen daar zijn allervriendelijkst en hebben er echt verstand van. Het draait bij Telewashwinkel allemaal om een efficiënte en professionele aanpak van het bedrijf voor hun klanten.

Meerdere producten

Uiteindelijk ben ik vertrokken met meer dan alleen een telescoopsteel van 8 meter. Zo kon ik de warmwater hogedrukreiniger niet laten liggen. Hier zou ik de meest hardnekkige vlekken er mee kunnen verwijderen Ook de watertank van 1000 liter. Mijn busje zat in elk geval goed vol toen ik naar huis reed.