Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Cocktail catering bestellen?

Met een fantastische cocktail in de hand sta jij lekker te genieten op je eigen feest/event, terwijl de cocktail catering bij iedere gast een glimlach om de mond tovert en al het werk doet. Hoe heerlijk zou dát zijn. Het kan in Amsterdam en omgeving met dank aan The Cocktail Agency.

Deze handige cocktailshakers en bartenders staan voor luxe en perfectie en ze zorgen maar al te graag voor een memorabele avond door de perfecte cocktails te schenken aan jouw gasten. Wil je dus compleet ontzorgt wat betreft de cocktail catering? The Cocktail Agency staat voor jou klaar.

Waarom kiezen voor The Cocktail Agency?

  • De cocktailshakers hebben veel ervaring en werken op professioneel niveau;
  • Ze leveren innovatief werk en entertainment; een ware een lust voor het oog;
  • Het cocktailmenu vernieuwd continu én is naar wens af te stemmen;
  • Ze hanteren vaste cocktail prijzen;
  • Je kunt ze met bar en al inhuren voor zakelijke en privé gelegenheden.

Heb jij binnenkort een evenement of feest in het verschiet waar cocktail catering perfect bij zal passen? Dan kun je terecht bij The Cocktail Agency om een cocktail barman te huren.

Cocktail workshop volgen

Ook leuk: een heuse cocktail workshop aanbieden op je event of gezellig met vrienden of vriendinnen volgen! De workshop aangeboden door The Cocktail Agency is niet te vergelijken met de gemiddelde cocktailcursus. Geen mainstream cocktails, maar authentieke, eigen recepten waarmee jij je vrienden voortaan kunt verbluffen.

Tijdens de workshop is er veel persoonlijke aandacht voor de groep en dankzij de samenwerkingen zullen banden hechter worden en unieke cocktailrecepten ontstaan. Er wordt afgesloten met een wedstrijd waarbij iedereen zijn beste recept mag inleveren!

De workshop duurt 2 uur en ideaal voor teambuilding in Amsterdam of als leuk uitje.

Eigen cocktailkaart samenstellen of vernieuwen

Heb jij een eigen bar of club en wil je jouw cocktailkaart uitbreiden of verfijnen met unieke cocktails die helemaal bij jouw ambiance passen? Dan kun je deze cocktailspecialisten tevens inschakelen voor consultancy & advies.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat The Cocktail Agency jou te bieden heeft? Je kunt ze dus inhuren voor cocktail catering en een eigen cocktail barman huren voor bij jou op locatie, maar je kunt ook een workshop volgen of deze cocktailexperts om advies vragen voor jouw horecagelegenheid.