Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Boek een rondreis door Japan en ontdek eeuwenoude tradities

Staat een rondreis door de hypermoderne wereld van Japan hoog op uw bucketlist? Dan kunt u vast niet wachten om deze boeiende reisbestemming te bezoeken. Japan is het land van de Samurai, sushi en sake, geisha’s en de reizende zon. Het land heeft eeuwenoude tradities, keizerlijke tempels en de natuur is werkelijk prachtig. Door een rondreis te boeken door Japan bij Vámonos Travels is het mogelijk om de veelzijdigheid met eigen ogen te zien. Ga van de wolkenkrabbers in Tokyo naar bergdorpjes en hot springs en combineer alles wat het land te bieden heeft in een onvergetelijke rondreis door Japan.

Maak kennis met Colombia

Een ander land waar bijzondere combinaties gedurende een rondreis mogelijk zijn, is Colombia. Dit land is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware trekpleister voor toeristen, aangezien het ontzettend veel te bieden heeft! Drink heerlijk verse koffie in de hoofdstad Bogotá, beklim de gigantische rots El Peñol voor een spectaculair uitzicht of ga salsa dansen in het mooie Cali. Dat is nog maar een greep uit de hoogtepunten tijdens een rondreis door Colombia. De Caraïbische kustlijn, de woestijn, de hoge pieken van de Andes en de ongerepte jungle van de Amazone maken de natuur van Colombia bijzonder. Naast de schitterende landschappen zijn de steden in Colombia ook zeker een bezoek waard.

Boek uw reis eenvoudig online

Wilt u een rondreis door Japan of Colombia maken? Bij Vámonos Travels bent u aan het juiste adres voor het boeken van een vakantie naar een van deze landen. Vámonos Travels organiseert al sinds 1991 voor u op maat gemaakte individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld. Zij hebben al enkele rondreizen klaarstaan, die geheel naar uw reiswensen aan te passen zijn. Zo weet u zeker dat uw reis aan uw wensen voldoet. Bekijk het reisaanbod eenvoudig online en start met reizen!