Passion 4 Web
Image default
Auto's en Motoren

VW Classic eigenaren zijn meer dan tevreden over Paruzzi.com

Meer dan een half miljoen artikelen op voorraad. Van een handboek Kever tot gereviseerde motoren, bumpers, dynamo’s en onderhoudsproducten. Alle onderdelen worden getest in de werkplaats. Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Geen afleverkosten vanaf €50,00. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van de uitstekende dienstverlening door Paruzzi. Het is dan ook niet voor niets dat klanten bijzonder content zijn. Hier een paar quotes uit de online reviews.

“…alles perfect naar verwachting.”

“Klasse.”

“Zeer tevreden.”

“Prima verpakt en snel geleverd! Mooi werk!”

“Zeker een aanrader.”

Het bestelproces op www.paruzzi.com is eenvoudig. Alle parts staan online met foto’s en uitgebreide beschrijvingen. Je kunt ook een catalogus bestellen en op die manier zoeken naar de onderdelen die je nodig hebt. De catalogus is er in zeven varianten en drie talen. Voor ieder type Volkswagen een. In het Nederlands, Engels en Frans. Het boekwerk heeft prachtige kleurenfoto’s en wordt op hoogwaardig papier gedrukt. De catalogus kost €7,50. Een tip: als je een bestelling plaats van 50 euro of meer krijgt je de catalogus er gratis bij.

Veel informatie te vinden op de site

Naast de papieren variant is er ook de digitale catalogus. Kever motoren, velgen, benzinekranen, kachelsystemen, kogellagers en uitlaten: ze staan er allemaal in. Aangezien wijzigingen en aanvullingen makkelijker door te voeren zijn, is de digitale catalogus actueler dan de papieren. Je kunt ‘m op je smartphone, laptop, tablet en pc bekijken; de lay-out wordt vanzelf aangepast. Dat je via Paruzzi alles voor je Volkswagen kunt bestellen, weet je al. Maar ben je ervan op de hoogte dat de website ook boordevol handige informatie staat? Denk aan handleidingen, technische gegevens, het Paruzzi Magazine en publicaties. Zomaar twee voorbeelden van uitgaven die de afgelopen jaren zijn verschenen waarin Paruzzi beschreven wordt.

-de Luchtboxer nummer  7, 2013: najaar weekend / bedrijfsbezoek;

-classic VW Magazine nummer 57, zomer 2013: geschiedenis Paruzzi catalogue.

De Luchtboxer is het clubblad van de Luchtgekoelde VW Club Nederland (LVWCN). Het A-4 formaat blad komt 8 keer per jaar uit. Er staan leuke vakantieverhalen in en ook recente shows worden beschreven.

 

https://www.paruzzi.com/