Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Tips bij het kopen van een visgraatvloer

Een visgraat pvc-vloer is de populairste vloer van dit moment. En dat is niet voor niets. De vloer heeft een mooie uitstraling, maar is ook erg praktisch. Een perfecte combinatie dus. Doordat er allerlei verschillende visgraatvloeren te verkrijgen zijn, is het lastig om een keuze te maken. Om je te helpen, lees je hier tips voor het kopen van een visgraat vloer. Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter! 

Bepaal de plek

Een visgraat vloer is niet alleen te verkrijgen in pvc, maar ook in allerlei andere materialen. Sommige materialen kunnen niet tegen vocht of zijn niet geschikt in combinatie met vloerverwarming. Om een goede keuze te kunnen maken, is het handig om eerst te bedenken waar je de vloer wil laten leggen. Wil je de vloer in de keuken? Dan kun je het beste voor pvc gaan, omdat dit materiaal goed tegen vocht kan. Wil je de visgraat vloer alleen in de hal of in de woonkamer? Dan kan je ook kiezen voor een ander materiaal. Bepaal dus eerst waar je de vloer wil hebben en maak daarna een keuze voor het materiaal. 

Match met het interieur 

Als je een nieuwe vloer aanschaft, is het natuurlijk belangrijk dat het past bij de rest van het interieur. Als je donkere muren hebt en donkere meubels, kun je beter voor een lichte vloer gaan. Wil je meer gezelligheid creëren in huis en is jouw interieur overwegend wit? Ga dan voor een vloer in een warme tint, dit zal gelijk meer sfeer geven in jouw woning. Als je gaat verhuizen en een geheel nieuw interieur gaat aanschaffen, kun je natuurlijk beginnen bij het kiezen van de vloer. Je kunt dan het beste een moodbord maken, om te kijken welke stijl je mooi vindt en vanuit daar jouw interieur gaan samenstellen. 

Laat je adviseren!

Bij het kopen van een nieuwe vloer, moet je dus met van alles rekening houden. Er is van alles mogelijk, dus wil je inspiratie opdoen voor een nieuwe visgraat pvc vloer? Neem dan een kijkje op de website van Silte Floors en ontdek ruime aanbod aan vloeren. Wil je meer informatie over een product of heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden! https://stilefloors.nl