Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Uw makelaar in Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost

Uw makelaar in Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam Oost

Als u in Amsterdam woont en uw huis wilt gaan verkopen, of u wilt in Amsterdam een huis gaan kopen, dan is het een goed idee om een makelaarskantoor in te schakelen. Dit biedt vele voordelen. Ook wanneer u uw huis wilt verhuren, kan de makelaar u van dienst zijn. Een goede en door haar klanten hooggewaardeerde makelaardij is Finsens makelaardij.

Verkoop van een huis

Bij de verkoop van uw huis, kan de makelaar Amsterdam uw huis taxeren en er zo voor zorgen dat uw huis verkocht wordt voor de prijs die het waard is. Daarnaast heeft de makelaar een bestand van cliënten die zoeken naar een koopwoning en mogelijk interesse hebben in uw woning. En via door de makelaar geplaatste advertenties, wordt uw woning onder de aandacht gebracht.

Aankoop van een huis

Bent u op zoek naar koopwoning, dan heeft de makelaar Amsterdam, een bestand van woningen die te koop zijn. Afhankelijk van de wijk waar u interesse in heeft, kan de makelaar Amsterdam, makelaar Amsterdam Noord of makelaar Amsterdam Oost u adviseren over de woning en de wijk waar deze woning zich bevindt. De makelaar kan met zijn deskundigheid bepalen wat de beoogde woning waard is en voor u onderhandelen.

Verhuur van een huis

Behalve bovengenoemde diensten, biedt Finsens makelaardij nog veel meer. U heeft bijvoorbeeld een woning of luxe appartement dat u wilt verhuren. Finsens makelaardij kan u via haar netwerk met potentiële huurders in contact brengen.

Expatriates

Finsens Makelaardij is een MVA Certified Expat Broker. Dat wil zeggen dat zij expatriates voor hun verblijf in Nederland aan een woning helpen. Het is regelmatig voorgekomen dat aan expatriates huurcontracten werden aangeboden waarbij kosten werden berekend die wettelijk niet toegestaan zijn. Het is daarom voor een expatriate een geruststelling te weten dat deze bij een makelaardij met een MVA certificaat terecht kan voor een huurcontract zonder haken en ogen.

Al met al is Finsens makelaardij een goede keuze. Indien u meer wilt weten, kunt u contact opnemen. Men staat u graag te woord.

https://www.finsensmakelaardij.nl/nl/amsterdam-noord