Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Vastgoedbeheer uitbesteden

Bent u in het bezit van vastgoed in Rotterdam of wellicht zelfs een hele vastgoedportefeuille in Brainpark I of Brainpark II, Hart van Zuid, Erasmuspark of elders in Rotterdam of Rotterdam Kralingen, maar heeft u niet de beschikbare tijd en kennis om de objecten optimaal te beheren? Verdiep u dan eens in vastgoedmanagement van Curo Vastgoed. 

Wat komt er allemaal bij vastgoedbeheer in Rotterdam kijken?

Om het maximale rendement op uw Rotterdamse vastgoed te behalen, is het van belang om alle aspecten van vastgoedmanagement te belichten. Assetmanagement, oftewel het commercieel vastgoedbeheer regelt alles omtrent het werven en behouden van uw huurders. Zodra uw huurders intrek hebben genomen in uw object, dienen het technische en (administratief) financiële management tot in de puntjes te worden uitgevoerd middels propertymanagement. Vergeet echter ook niet dat er bij een zo optimaal mogelijke exploitatie van uw object het nodige aan projectmanagement komt kijken. Daarnaast kunnen consultancy en VvE beheer, afhankelijk van het type object dat u in Rotterdam bezit, ook van toepassing zijnde dienstverleningen zijn. 

Maximaal rendement is van belang, maar hoe zit het met duurzaamheid?

Wanneer u het vastgoedmanagement volledig uitbesteedt aan Curo Vastgoed is het duurzaam beheren van uw portefeuille een dagelijks uitgangspunt. Curo Vastgoed stemt met u af welke aspecten van duurzaamheid u aanspreken en beheren uw vastgoedportefeuille in Rotterdam naar de afgesproken maatstaven. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van allerhande energetische maatregelen en het benutten van het dakoppervlakte van uw object door het plaatsen van zonnecollectoren. 

En als ik een heel ander doel heb met mijn vastgoed? 

Wanneer u in het bezit bent van vastgoed in Rotterdam dat u wellicht wilt transformeren naar woningen of naar een andere bestemming, of als u de exacte nieuwe bestemming van het object nog niet weet, ook dan kunt u onze hulp inroepen. Ook in Rotterdam blijft de vraag naar woningen voor studenten, ouderen, starters en een- of tweepersoonshuishoudens explosief groeien. Transformatie kan bijdragen aan het voorzien in deze vraag. Lees meer over de aanpak van Curo Vastgoed op de website. 

 

https://www.curovastgoed.nl/