Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet bij deze groepsaccommodatie in Gelderland

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Gelderland waar u niet enkel kunt overnachten maar ook kunt genieten van leuke groepsactiviteiten? Reserveer dan direct bij De Westernboerderij. Deze groepsaccommodatie ligt op slechts enkele kilometers van Arnhem, Gelderland, maar toch in de natuur. U ervaart hier een écht buitengevoel terwijl u geniet van leuke groepsactiviteiten in de buitenlucht. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan perslucht schieten, quadrijden of boogschieten. Het is mogelijk om zelf uw favoriete activiteiten te selecteren in een arrangement. Deze stelt u eenvoudig helemaal zelf samen, zodat u samen met uw gezelschap kunt genieten van leuke groepsactiviteiten bij deze groepsaccommodatie in Gelderland.

Een arrangement inclusief diner en overnachting

Wilt u écht genieten in de natuur en wilt u meer dan enkel leuke groepsactiviteiten? Stel dan zelf een arrangement samen met een diner en een overnachting. De experts van De Westernboerderij steken graag de barbecue voor u en uw gezelschap aan of ze serveren een heerlijk buffet. Bent u na het eten nog niet klaar en wilt u blijven genieten van de prachtige natuur bij deze groepsaccommodatie in het hart van Gelderland? Overnacht dan in een tipi van deze specialisten. Iedere tipi beschikt over plaats voor maximaal tien personen, een verwarming en een koelkast. U hoeft enkel zelf een slaapzak en een kussen mee te nemen. U slaapt hier heerlijk, zeker wanneer u voor het slapen heeft genoten van de natuur rondom een prachtig kampvuur. U en uw gezelschap genieten vast en zeker bij de experts van De Westernboerderij.

Ontvang meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de verschillende activiteiten die u kunt organiseren bij deze specialisten? Neem dan gerust contact op met deze specialisten of bezoek hun website. Deze experts voorzien u graag van aanvullende informatie, zodat u en uw gezelschap optimaal genieten van de diverse activiteiten.