Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

De top drie beste merken voor youngtimers

Wilt u graag weten wat de beste automerken voor youngtimers van dit moment zijn? Lees in dat geval zeker verder. Youngtimers zijn fraaie auto’s met een leeftijd tussen de 15 en 25 jaar. Is een auto ouder dan 25 jaar en behoort deze tot bepaalde klassiekers? Dan is er sprake van een oldtimer. In het Engels worden youngtimers ook wel ‘classic cars’ genoemd. Voor de liefhebbers zijn dergelijke auto’s net zo interessant als oldtimers. Deze moderne klassiekers zijn een genot om in te rijden. Bovendien zorgen autobedrijven zoals ClassicMaster ervoor dat deze auto’s in goede conditie aan u geleverd worden. Maar welke drie merken zijn te typeren als de beste merken voor youngtimers van nu?

Porsche

Een echte topper op het gebied van youngtimers is Porsche. Porsche levert met ieder nieuw model fantastisch werk af. Niet voor niets is dit hét merk waar veel liefhebbers het liefst in rijden. Ook bij ClassicMaster zijn er vele mooie youngtimers van Porsche in het assortiment te vinden. Denkt u hierbij aan de Porsche 911 Cabrio 993 3.6 Carrera, de Porsche Cayenne 4.8 Turbo of de Porsche 911 2.7 S Coupé.

Mercedes

Er zijn ook veel verzamelaars die geregeld een mooie youngtimer van Mercedes aan hun verzameling toevoegen. Deze auto’s zien er fraai uit en staan bekend om hun hoge rijcomfort. Toppers uit het aanbod van Mercedes op het gebied van youngtimers zijn de Mercedes-Benz S-Klasse 500, de Mercedes-Benz SL-Klasse 450 SL Roadster en de Mercedes-Benz E-Klasse Combi 500.

Vergeet ook BMW niet

Tot slot behoort ook BMW tot de beste automerken voor youngtimers van dit moment. Dat zal u waarschijnlijk niet verbazen, aangezien BMW al jaren één van de beste automerken ter wereld is. Mooie youngtimers van BMW zijn onder meer de BMW 6 serie Cabrio 650i, de BMW 6 Serie M6 en de BMW 7 Serie 745Li. Ook auto’s van dit gerenommeerde merk zijn terug te vinden binnen het aanbod van het autobedrijf ClassicMaster. Ontdek het met uw eigen ogen!

https://classicmaster.nl/