Passion 4 Web
Image default
Vervoer en transport

Veilig en snel de kinderen naar school brengen in een elektrische bakfiets

U herkent het scenario vast: het is maandagochtend en u haast zich om de kinderen op tijd naar school te brengen. De kinderen zitten eindelijk veilig in de auto en u kunt vertrekken. Om dan in de file terecht te komen. U verliest er niet enkel tijd mee, het is ook slecht voor het milieu en bezorgt u ongetwijfeld heel wat stress. Gelukkig kunt u dit allemaal op een eenvoudige wijze vermijden. Hoe? Door een bakfiets te kopen natuurlijk! Door de kinderen in de bakfiets naar school of de opvang te brengen, fietst u alle files voorbij en heeft u geen vervuilende uitstoot van broeikasgassen. Bovendien doet u meteen ook aan sport. Een bakfiets kopen is dus een win-winsituatie!

Kies voor een elektrische bakfiets en vervoer vlot uw kinderen of spullen per fiets

Wilt u wel een bakfiets kopen, maar dan eentje waarbij u wat hulp krijgt om het gewicht van de bak en zijn inhoud vooruit te krijgen? Want de bakfiets zelf is dan wel licht en wendbaar, het gewicht van uw boodschappen of uw kinderen, maakt het wel zwaarder om vooruit te komen. Dan bestaat er de optie van de elektrische bakfiets. Net als een elektrische fiets, is een elektrische bakfiets uitgerust met een accumotor die u helpt met het trappen. Zo vervoert u vlot de kinderen in de bakfiets of uw wekelijkse boodschappen. Handig, nietwaar?

Uw nieuwe bakfiets kopen bij de specialist

Bent u helemaal overtuigd van de al dan niet elektrische bakfiets, en wilt u er graag een kopen? Aarzel dan niet en doe beroep op een fietsenwinkel gespecialiseerd in bakfietsen en elektrische bakfietsen. Bij Fietskar.nl rekent u altijd op uitstekend advies bij het maken van uw keuze. Uiteraard vindt u er ook enkel de beste (bak)fietsen van topkwaliteit. Ga langs bij de winkel voor advies, of bestel uw nieuwe tweewieler meteen online in de webshop.