Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Wat valt er zoal te doen op het zonnige Ibiza?

In Ibiza is er altijd wel wat te doen, leuke party’s, hippiemarkten en de zonovergoten stranden dus kortom, beleef Ibiza. Ga je naar Ibiza om volledig tot rust te komen of voor het bruisende nachtleven? In Ibiza is er voor iedereen wel wat, mooie natuur waar je kan wandelen en je hoofd leeg maken, stranden om eens lekker niets te doen en ’s werelds beste DJs. Ibiza is een eiland in de Balearen met enorm veel stranden. Zo heb je ook veel beachclubs, denk maar aan het bekende Nikki Beach waar het altijd gezellig is en een feestje nooi ver weg. Je hebt ook rustige stranden waar je kan genieten van een mooie zonsondergang en een prachtig uitzicht op de rotsen. Spreekt dit laatste je wel aan? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op Cala d’Hort, een populair strand dat bekend staat om de gouden zonsondergangen.  

 

Ga eens lekker slenteren door de winkelstraat

In Ibiza stad, het oudste gedeelte en de hoofdstad van Ibiza, heb je prachtige straten waar je zeker eens naartoe moet gaan. Ibiza stad staat zelfs op de Unesco werelderfgoedlijst, het is dus zeker de moeite om hier de cultuur te komen opsnuiven. De winkelstraat van Ibiza is in dit gedeelte van Ibiza gelegen. Naast bekende winkels die de nieuwste mode volgen en waar je een perfecte outfit kan vinden, zijn er ook winkels van clubs waar je naast kledij ook tickets kan kopen. Vermijd de wachtrijen en koop op voorhand je ticket voor de nacht van je leven!  

 

Vergeet zeker de hippie markten niet

Hippie markten in Ibiza zijn een beleving op zich. Het gaat vooral om de sfeer die op zo’n markt hangt, hippies die aan het trommelen zijn en niet die nog kan stil blijven staan. Daarnaast heb je ook specialiteiten die je nog nooit geproefd hebt. In de leuke barretjes kan je niet alledaagse cocktails drinken en lekker een hapje eten. Daarnaast vind je op hippie markten tal van zelfgemaakte producten, de perfecte souvenirs om terug mee naar huis te nemen. Koop een aandenken voor vrienden of familie, of koop iets om zelf in de woonkamer of ergens in huis te zetten. Zo zal je steeds herinnerd worden aan die onvergetelijke tijd op dit fantastische eiland.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl