Passion 4 Web
Image default
Onderwijs

Zakelijke taalcursus voor bedrijven, online te volgen

Het leren van een nieuwe taal is niet eenvoudig. Nog lastiger wordt het als het gaat om vaktaal. Een standaard taalcursus voldoet in dit geval niet. U heeft een zakelijke taalcursus nodig die specifiek gericht is op uw vakgebied. Bij The Square Mile kunt u terecht voor taaltrainingen in verschillende talen, gericht op diverse branches. Bij ons kunt u rekenen op effectieve lesstof en professionele begeleiding. Onze cursussen worden online gegeven maar onze trainers komen ook graag naar u toe voor het geven van in-company trainingen.

Taaltraining op maat 

De trainers van The Square Mile geven door heel Nederland taaltrainingen op maat. We geven een-op-een trainingen, maar ook cursussen voor grote groepen. Om een goed beeld te krijgen van de benodigde taalkennis, gaan we eerst met u in gesprek. Ook de achtergrond van de cursisten is van belang. Aan de hand hiervan kunnen we een passende taaltraining voor u samenstellen. Bij The Square Mile geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en oprecht contact. We brengen niet alleen de lesstof over, maar bieden ook de nodige begeleiding en advies. De ervaring leert dat deze aanpak de beste resultaten oplevert, ook op de lange termijn.

Native speakers in diverse talen

Omdat kwaliteit bovenaan staat bij The Square Mile, zijn al onze trainers native speakers. Dit zorgt ervoor dat zij alle benodigde kennis van hun taal in huis hebben. Of u nu simpelweg een cursus Engels nodig heeft, of een minder gebruikelijke taal, zoals Russisch of Chinees. Wij beschikken over de juiste trainers met kennis van diverse sectoren. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om subsidie te krijgen voor een taalcursus. Neem voor meer informatie over onze online taaltrainingen een kijkje op onze website, of neem contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

https://www.thesquaremile.nl/