Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Waar is het kruid Saffraan te koop?

Bent u op zoek naar het kruid Saffraan en vraagt u zich af waar u dit specerij kunt kopen? Wij weten het antwoord: in de webshop van Crocussativus. Hier vindt u voor een schappelijke prijs saffraan draadjes. U kunt het gewenste gewicht kiezen: 2, 5, 10 of 20 gram. De verzending is bovendien gratis en de levering is binnen twee werkdagen voltooid.

Saffraan kopen bij Crocussativus

  • 100% pure Saffraan, zonder toevoegingen
  • Hoogste kwaliteit Saffraanpoeder
  • ISO-gecertificeerd
  • Luchtdichte en licht-on-doorlatende verpakking
  • Goede prijs door groot inkoopvoordeel
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending in Nederland

Wat maakt Saffraan zo bijzonder kruid?

Saffraan is een exotisch kruid. De specerij met rode kleur wordt gewonnen uit de Saffraankrokus (Crocus sativus). Door de tijdrovende, handmatige manier van plukken is het kruid erg kostbaar. De specerij heeft een heilzame werking, maar is ook onmisbaar in vele keukens. Verschillende chef-koks over de hele wereld gebruiken dit kruid voor het bereiden van verfijnde, delicate traditionele gerechten.

Diverse gerechten worden tegenwoordig bereid met Saffraan. Denk bijvoorbeeld aan Risotto, stoofpotjes, toetjes, rijst, kip met tandoori, kabeljauw, ruote en paprikasoep. Ieder gerecht wordt dankzij een paar saffraandraadjes smaakvoller, aantrekkelijker en gezonder.

Hoe smaakt Saffraan?

Saffraan heeft een bittere smaak en een aantrekkelijk aroma dat volgens sommigen op honing lijkt, en volgens anderen naar bloemen of zoet gras ruikt. Een interessante smaak en geur dus. Probeer Saffraan eens uit op een paar gerechten en u zult versteld staan van de heerlijke smaak.

Naast het feit dat Saffraan wordt gebruikt in talloze gerechten, heeft het ook nog eens een heilzame werking. Crocussativus verkoopt ook Safrriaan in capsulevorm die ervoor kan zorgen dat u zich weer beter voelt. Daarnaast zijn de tabletten ideaal voor het bestrijden van een ongemak of ouderdomskwaal.

Wilt u meer weten over dit bijzondere kruid? Ga dan naar de website van Crosussativus. Daar kunt u ook Saffraan poeder kopen.

Crocussativus

Adres: Mr. J.Henderikxstraat 57, 1788 AZ Julianadorp

Telefoon: +31 (0)651235756

Provincie: Noord-Holland

https://crocussativus.eu/home