Passion 4 Web
Vakantie

Ga naar Sri Lanka of Bali voor een rondreis op maat

Bent u nog op zoek naar uw volgende vakantiebestemming en zou u graag naar Azië willen? Een goede keuze, want dit continent heeft vele mooie plekken. U komt terecht in een andere cultuur met vriendelijke mensen, een fijn en warm klimaat en de mooiste bezienswaardigheden. Daarnaast is het ook aan te raden om rond te reizen tussen de verschillende landen. Wilt u bijvoorbeeld naar zowel Sri Lanka als Bali, dan is een rondreis de perfecte oplossing. Weet u echter niet waar u een dergelijke reis moet boeken of hoe u dit zelf kunt organiseren? Schakel dan een gespecialiseerd reisbureau in. Zo weet u zeker dat u een reis krijgt die volledig aansluit op uw wensen en u de mooiste plekken krijgt te zien. Touroperator Original Asia kan u hierbij helpen. Zij hebben al vele mooie privéreizen op maat georganiseerd.

Alles wordt voor u geregeld

Wanneer u naar Sri Lanka of Bali gaat voor een rondreis kijkt u uw ogen uit. Sri Lanka wordt ook wel de ‘Parel van de Indische Oceaan’ genoemd. Hier geniet u van de mooie natuur, rijke historie en de vele nationale parken. Het is de perfecte plek voor een mooie rondreis. Ook Bali is altijd een favoriet onder reizigers. Hier kunt u deelnemen aan de leukste excursies, verblijven in een luxe hotel en het eiland verkennen. U kunt hele dagen vertoeven op de mooie stranden, genieten van de prachtige natuur en de cultuur ontdekken. Kortom, deze vakantiebestemmingen zijn een echte aanrader. Bij Original Asia kunt een reis volledig op maat laten organiseren, van verblijf tot excursies. Zo weet u zeker dat alles aan uw wensen voldoet.

Bekijk de website en doe inspiratie op

Naast Sri Lanka en Bali kunt u via deze organisatie ook een rondreis laten organiseren door Cambodja, Maleisië, Thailand en Vietnam. Bekijk hun website om alvast inspiratie op te doen en voor meer informatie over de mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Original Asia. Zij helpen u graag met uw droomreis op maat!