Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Kies uit een breed aanbod aan tegels in de tegelwinkel Rotterdam

Gaat u binnenkort uw badkamer verbouwen? Staat er een renovatie van de keuken op de planning? Of wilt u graag een tegelwand in huis een metamorfose geven? In alle gevallen is het verstandig om een keer langs te komen in dé tegelwinkel in Rotterdam. Bij Tegelhal Zuid kiest u uit tientallen tegels in verschillende kleuren, prints en materialen. Van uitgesproken tot aan ingetogen en van kleine tegels tot aan grote tegels, u shopt het allemaal onder één dak. Wanneer komt u een keer langs?

Tegels voor in iedere ruimte in huis

Welke ruimte in huis u ook aan gaat pakken, voor iedere ruimte in huis kiest u bij Tegelhal Zuid uit passende tegels. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • Natuursteen tegels
  • Wandtegels
  • Keukentegels
  • Vloertegels

U heeft de keuze uit verschillende soorten maten en bewerkingen van enkel A-merken. Denk hierbij aan producten van onder meer NGT Pietre Dolomiti, Astor Mood en Caesar Slab. Uiteraard kan het team van specialisten u alles vertellen over de voordelen van iedere tegel en er wordt graag met u meegedacht. Hierdoor weet u zeker dat u prachtige tegels shopt die voldoen aan uw wensen en aan uw budget.

Laat de tegels leggen door de tegelzetter Rotterdam

Het leggen van tegels is een vak apart. Zo wilt u dat het geheel mooi uitgelijnd is en eventueel afloopt naar de douchegoot zodra u kiest voor tegels in de badkamer. Al met al zijn er genoeg redenen om deze klus uit te laten besteden aan de tegelzetter in Rotterdam. Benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn met deze legservice? U bent van harte welkom in de showroom, gevestigd aan de Noordenweg 67 in Ridderkerk.

https://www.tegelhalzuid.nl/