Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Waarop je moet letten als je voor ‘definitief ontharen’ kiest

Allereerst: definitief ontharen bestaat eigenlijk niet. Ons lichaam zal er nl. alles aan doen om te herstellen. Permanente haarreductie is daarom de term die wij liever gebruiken.

Bij Helemaal Huid ontharen d.m.v. elektrisch epileren en voor ontharen met laser passen wij de Soprano Ice toe (in vestiging Soest, 5 minuten van centrum Amersfoort) en de Soprano Platinum laser. Dat doen we met bijna 18 jaar ervaring: ons team heeft meer dan 20.000 behandelingen uitgevoerd. Onze kennis is verankerd in een HBO bachelor Huidtherapie en de ANBOS specialisaties elektrisch ontharen en ontharingstechnieken. Aangevuld met jaarlijkse nascholing.

Soprano ice behandeling

Waar moet je consument op letten voordat je besluit om tot behandeling over te gaan? Hieronder zeven criteria om erachter te komen of je aan het juiste adres bent:

  • Wordt er voorafgaand aan de eventuele behandeling een uitgebreid gesprek met je gevoerd met uitleg over haargroeifasen, werking van laser en IPL? Of jij, je huid en haren geschikt zijn voor deze behandeling? Wordt er een proefshot uitgevoerd?
  • Wordt precies uitgelegd waarom hun methode goed werkt?
  • Wanneer vindt er evaluatie plaats van de tot dan behaalde resultaten? En hoe?
  • Is de kliniek gecontracteerd door zorgverzekeraars voor ontharing in het gelaat? Dat betekent nl. dat diploma’s zijn behaald en verplichte nascholingen worden gevolgd;
  • Kan jouw eventuele restbeharing verwijderd worden met elektrisch epileren?
  • Is een veilige behandeling mogelijk als je gebruind bent door de zon? Of als je huidskleur van nature getint of donker is? En is dat ook effectief?
  • Is de kliniek hygiënisch en schoon, hoe word je te woord gestaan, reageert men snel op e-mails en telefoontjes? Onthoud dat goedkoop ook duurkoop kan zijn.

Soprano Amsterdam

Veel succes bij het maken van jouw keuze. Als je in Amsterdam, het Gooi, Eemland of Amersfoort een kliniek zoekt met véél ervaring in laser ontharen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak online een afspraak voor een vrijblijvend consult en proefshot.

https://helemaalhuid.nl/