Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Wat doet de dakdekker in Assen?

We waren al een tijdje op zoek naar een fijne dakdekker in Assen die werkzaamheden kon verrichten aan ons rieten dak. Er zijn namelijk niet heel erg veel dakdekkers die werkzaamheden verrichten aan dit soort daken! De meesten verrichten louter werkzaamheden aan bitumen daken, of aan daken waar dakpannen op liggen.

Gelukkig voor mij hebben we een fijne rietdekker in Drenthe gevonden die ons dak met heel erg veel plezier onderhoudt. Dat doen ze natuurlijk op professionele wijze. Over het dienstenpakket van deze dakdekker vertellen we in dit blogartikel meer.

Van restauratie tot van pannendak naar rieten dak

Bij deze dakdekker voor rieten daken in Assen kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Van restauratie tot aan het onderdak van het nieuwe dak. Heeft u een dak met dakpannen er op, maar wenst u een rieten dak, zodat u van die voordelen kan genieten? De dakdekker vervangt het dak graag! Wanneer u daar voor kiest, kiest u voor een dak met karakter en sfeer dat ook nog eens duurzaam en zeer milieubewust is.

Daarnaast kunt u hier ook terecht voor een rieten dak voor nieuwbouw en voor het laten onderhouden van het dak. Goed onderhoud is immers essentieel voor een goede en lange levensduur van het dak. Hetzelfde geld natuurlijk voor preventief onderhoud. Voorkomen is beter dan genezen!

Zeer tevreden klant

Wij zijn een zeer tevreden klant van Rietdekkersbedrijf Zwols. Dit rietdekkersbedrijf in Drenthe is gespecialiseerd in rieten dakbedekking en dat is echt goed merkbaar! De medewerkers van dit bedrijf weten exact wat ons bedrijf nodig heeft om in goede conditie te zijn. Veel buren van ons hebben ook een rieten dak. We hebben deze dakdekker dan ook al aan heel veel mensen aangeraden. De dakdekkers laten ieder huis met een rieten dak weer stralen.