Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Uw groepsaccommodatie compleet naar wens in de Veluwe

Op het moment dat u een groepsaccommodatie gaat boeken, dan wilt u natuurlijk wel dat alles compleet naar wens is. U steekt ten slotte ontzettend veel tijd in het voorbereiden van het sportuitje, vriendenweekend of schoolkamp. Bent u daarom op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in de Veluwe? Bekijkt u eens de mogelijkheden bij De Aalbertshoeve, gelegen in Ermelo. Bij deze accommodatie kunt u gegarandeerd terecht voor een geslaagde tijd. Of u nu met uw vrienden, familie, collega’s, sportclub of klas komt: hier zit u goed.

Maak de keuze uit een van de drie beschikbare kampeerhuizen

Wanneer u wilt verblijven bij deze groepsaccommodatie in de Veluwe, dan heeft u de keuze uit drie verschillende kampeerhuizen. Ieder huis heeft haar eigen charme. De huizen zijn als volgt:

  • Kamphuus: geschikt tot 52 personen.
  • ’t Schot: geschikt tot 44 personen.
  • De Deel: geschikt tot 86 personen.

Wilt u bij deze accommodatie verblijven met een gezelschap dat groter is dan 86 personen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt er namelijk voor kiezen om in plaats van één, meerdere huizen te huren. Zo kunt u terecht met een gezelschap tot wel 182 personen.

Ontvang meer informatie over de accommodatie en de bijbehorende mogelijkheden

Natuurlijk wilt u eerst meer informatie ontvangen over groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo, de Veluwe, wanneer u de knoop definitief doorhakt. Dit kan door de website te bekijken, hier vindt u veel extra informatie. Ook is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met een van de vriendelijke medewerkers. Deze vertellen u graag meer over de faciliteiten van de kampeerhuizen, wat u op het terrein kunt doen en welke bezienswaardigheden dichtbij zijn. U weet dus zeker dat u een leuke tijd gaat krijgen wanneer u hier verblijft. Uw onderkomen is comfortabel en de activiteiten zijn leuk, ontspannend en uitdagend!

https://www.aalbertshoeve.nl/