Passion 4 Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welke hoogwerker heb ik nodig?

Ben je op zoek naar een hoogwerker voor een klus op hoogte? Je hoeft echt geen hoogwerker zelf aan te schaffen. Via internet en verschillende bouwwinkels kun je hoogwerkers huren. Zo ook bij onder andere Hoogwerkt. Heb je werkzaamheden waar je op een zachte ondergrond moet staan, dan zijn er hoogwerkers voor, net als voor harde ondergronden. Heb je binnenshuis een klus of buitenshuis? Voor iedere werkzaamheid is er wel een hoogwerker te vinden.

Hoogwerker voor zachte ondergrond

Hoogwerkers voor zachte ondergronden moeten heel stabiel zijn. Als een hoogwerker helemaal uitgeklapt is, is er meer kans op kantelgevaar. Dat willen we natuurlijk met zijn allen voorkomen. Hoogwerkers die geschikt zijn voor zachte ondergronden, hebben vaak naast wielen ook andere eigenschappen voor een optimale stabilisatie. Zoals steunpalen en stempelplaten waarmee je de gronddrukverdeling optimaal kunt krijgen.

Hoogwerker voor harde ondergrond

Op een harde ondergrond hoef je geen rekening te houden met wielen of stempelplaten die wegzakken. Wel moet je rekening houden met de stabiliteit. De hoogwerkers voor op een harde ondergrond zijn vaak wat lichter en met elektrische bediening. De machine heeft namelijk minder vermogen nodig om verplaatst te worden. Het hoeft niet door modder en gras te ploeteren.

Hoogwerker voor binnen

Binnen vind je vaak moeilijk te bereiken plekken en wat smallere ruimtes. Houd dus rekening met het zoeken van de juiste hoogwerker met de wendbaarheid en flexibiliteit van de hoogwerker en uiteraard met de breedte. Kun je een deur niet door, dan kun je de klus ook niet uitvoeren.

Hoogwerker voor buiten

Werk je buiten met een hoogwerker, dan moet je rekening houden met meerdere factoren:

  • De wind: waait het harder dan windkracht 6, dan mag je niet met een hoogwerker werken.
  • De ondergrond en daarmee de stabiliteit.
  • Heb je te maken met poortjes, grote of kleine ruimtes?
  • Ben je verzekerd?

Een hoogwerker huren via Hoogwerkt

Voor een hoogwerker huur je via Hoogwerkt. Via Hoogwerkt kun je per uur hoogwerkers huren. Ze leveren uitsluitend aan bedrijven. Hun streven is om de huurkosten zo laag mogelijk te houden, net als de CO2 uitstoot.

https://www.hoogwerkt.nl/