Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Wilt u graag een rieten dak laten leggen?

Bent u bezig met de verbouwing van uw huis en zit u eraan te denken om een rieten dak te laten plaatsen? Van den Bergh Rietdekkers staat u graag bij tijdens deze klus. U schakelt dit bedrijf in wanneer u een rieten dak van hoogstaande kwaliteit wilt laten leggen. De rietleggers van dit bedrijf bekijken eerst welk type dak u heeft en kiezen op basis daarvan het riet uit dat het beste bij uw dak past. Het riet dat ze hiervoor gebruiken is afkomstig van riettelers en rietleveranciers met wie zij al jarenlang samenwerken. Voor een rieten dak van hoogstaande kwaliteit zit u hier dus goed!

Levensduur wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren

Wanneer u een rieten dak laat leggen, dan bent u vast en zeker benieuwd naar de levensduur hiervan. U wilt uiteraard zo lang mogelijk van een nieuw dak kunnen genieten. De levensduur van het riet wordt bepaald door verschillende factoren. Zo wordt er gekeken naar de dakhelling en wordt er gelet op de hoeveelheid licht en lucht rondom de woning. Zonlicht zorgt er namelijk voor dat riet snel droog wordt. Hoe droger het riet is, hoe minder snel algen en mossen zich aan het riet gaan hechten. Hoe meer zonlicht u rondom uw huis heeft, hoe beter dus!

Doe inspiratie op met voorgaande projecten

Een rieten dak leggen gebeurt niet zomaar. Hiervoor schakelt u professionele hulp in van de medewerkers van dit bedrijf. Wilt u graag een rieten dak laten leggen, maar weet u nog niet precies hoe of wat? Bekijk dan zeker eens de voorgaande projecten op de website om inspiratie op te doen. Wanneer u vragen heeft over een van de diensten die zij aanbieden of over een van de producten die zij gebruiken voor het aanleggen van het dak, dan neemt u hiervoor contact met ze op. Zij geven u graag meer informatie en voorzien u van het allerbeste advies.

https://www.rietwerk.nl/