Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Win de strijd tegen de legionella bacterie dankzij de legionellapreventie van Aqua D&S

Professionele legionellapreventie

Legionella is een gevaarlijke bacterie die ernstige gevolgen voor je gezondheid kan hebben. De legionella bacterie komt voornamelijk in grondwater, drinkwater en oppervlaktewater voor. Het is daarom belangrijk dat al je waterleidingen hygiënisch zijn en blijven. Hiervoor kan je Aqua D&S contacteren. Aqua D&S is een legionella adviesbureau dat dankzij deskundige en moderne filtratietechnieken je water kan zuiveren, zodat de legionella bacterie helemaal geen kans krijgt!

Hoe zal het adviesbureau legionella bestrijden?

Voor waterinstallaties van bepaalde instellingen, zoals ziekenhuizen en hotels, is een beheersplan verplicht. Een beheersplan is een preventief stappenplan dat gevolgd moet worden, zodat je leidingnet aan alle wettelijke richtlijnen voldoet. De legionella preventie van Aqua D&S bestaat uit een bedrijfsbezoek waarbij de hele waterleiding nauwkeurig gecontroleerd wordt. Alle nodige aanpassingen zullen duidelijk op papier gezet worden, zodat je volledige leidingnet steeds virus- en bacterievrij zal zijn!

Ultrafiltratie voor een optimale waterzuivering

Een optimale bescherming tegen de legionella bacterie krijg je door middel van ultrafiltratie. Ultrafiltratie is een preventietechniek die bacteriën en schimmels uit het drinkwater houdt, terwijl alle mineralen behouden worden. Tijdens de filtratie wordt de samenstelling van het drinkwater niet aangetast en wordt er helemaal niets aan het water toegevoegd. Dankzij ultrafiltratie zal de kwaliteit van je drinkwater zo aanzienlijk verbeterd worden.

Duurzame en verantwoorde legionellapreventie

Ook al is legionellapreventie niet voor iedereen verplicht, is het toch aan te raden de kwaliteit van je waterleiding regelmatig te controleren. Een legionellabesmetting kan namelijk levensbedreigend zijn. Wil je weten hoe het adviesbureau legionella uit jouw leidingen kan weren? Contacteer ze dan voor een vrijblijvend adviesgesprek. Iedereen kan namelijk op elk moment bij Aqua D&S terecht. Dankzij hun persoonlijke werkwijze en verantwoorde duurzame preventietechnieken kan ook jouw leidingnet een bacterievrije zone worden!

https://www.aquadns.nl/