Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur op maat op deze locatie in Uden

Wil je een receptie, walking dinner of klein feestje geven? Dan is zaalverhuur bij Jambon in Uden dé uitkomst. Dit bedrijf heeft een gezellige private dining room waar je met een gezelschap van rond de 50 man terecht kunt voor een avondvullend programma met heerlijk eten. Er zijn verschillende arrangementen, dus er is zeker iets te plannen dat aan al jouw wensen voldoet. Ben je met een groter gezelschap? Ook dan kun je op deze locatie voor zaalverhuur in Uden terecht. Er is namelijk ook een grote zaal voor gezelschappen tot 130 personen. Het is er zelfs mogelijk om een koffietafel-samenkomst te boeken. Dat is perfect voor een samenzijn na een uitvaart. Deze plek voor zaalverhuur in Uden biedt dus zowel uitkomst in tijden dat er iets te vieren is als in tijden van verdriet.

Combineer zaalverhuur of een etentje met een hotelovernachting

Jambon biedt een uitgebreide dienstverlening. Er zijn niet alleen talloze mogelijkheden voor zaalverhuur, het is ook een restaurant met hotel. Je kunt er dus heerlijk dineren en daarna overnachten. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over de drankjes bij het diner. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om zaalverhuur te combineren met een hotelovernachting. Dat is met name handig voor gasten die van verder moeten komen. Zo kunnen zij optimaal van je feest genieten zonder zich steeds zorgen te maken over de terugreis. Maar het restaurant met hotel is uiteraard ook een prima uitvalsbasis voor een weekend weg.

Informeer naar de beschikbaarheid

Zoek je nog een restaurant met hotel voor een gezellig uitstapje? Of ga je een groot feest vieren en zoek je hiervoor een geschikte locatie? In beide gevallen zit je goed bij Jambon in Uden. Wil je meer weten over de mogelijkheid en de beschikbaarheid van de zalen, tafels en hotelkamers? Neem dan contact op met het bedrijf. De vriendelijke medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden.