Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Zoekmachine optimalisatie bureau

Wordt jouw website moeilijk gevonden door potentiële klanten? Hoe mooi en professioneel je website ook is, als deze niet op de eerste pagina in zoekmachines tevoorschijn komt, dan zullen je conversies niet erg hoog zijn. Het is daarom belangrijk dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zoals Google. Om dit goed te kunnen doen, heb je wel enig verstand nodig van SEO. Daarnaast kost het natuurlijk tijd. Heb je dit niet, dan kun je een zoekmachine optimalisatie bureau zoals Proseo inschakelen. Wij hebben verstand van alles wat met SEO te maken heeft en helpen je graag om jouw website tot een succes te maken.

Proseo voor SEO en SEA

Bij Proseo geloven we dat je maar in een paar dingen echt kunt uitblinken. Wij zijn goed in SEO en SEA en dit is dan ook precies wat we doen. En omdat we ons alleen daar op focussen, kunnen we de beste resultaten behalen. We gaan graag met jou in gesprek, zodat je ons kunt vertellen wat je wilt bereiken.  Vervolgens analyseren we jouw website en stellen we een plan van aanpak op. Er kunnen verschillende dingen gedaan worden om jouw website te optimaliseren. De content aanpassen, advertenties plaatsen via Google Ads, blogs schrijven. We doen alles wat nodig is!

Linkbuilding strategie op maat

Ook linkbuilding is een goede manier om je website beter vindbaar te maken. We plaatsen links die naar jouw website leiden op andere websites. Of we zetten juist links naar andere websites op jouw website. Dit is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het plaatsen van de juiste links en het kiezen voor de juiste websites is cruciaal. Als jouw website gelinkt is aan een onbetrouwbare website, dan heeft deze strategie juist een averechts effect. Laat het bedenken en uitvoeren van een goede linkbuilding strategie daarom over aan de vakmensen van Proseo.