Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Bed and Breakfast Frankrijk doorreis gezocht?

Bent u uw vakantie door of naar Zuid-Frankrijk aan het plannen en zoekt u een Bed and Breakfast in Frankrijk als doorreis tussenstop? Vanuit Nederland is een tussenstop maken ter hoogte van Nancy en Straatsburg erg populair. Vooral wanneer men doorreist naar Monaco, Italië of verder Europa in. Een aanrader voor een Bed and Breakfast als u via Frankrijk op doorreis bent, is Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey.

Nederlandse B&B

Als u op zoek bent naar een Nederlandse B&B op de Route du Soleil, dan kunt u terecht bij Bed & Breakfast La Perle d’Anrosey. Deze Bed en Breakfast in Frankrijk met Nederlandse eigenaren ligt op slechts een half uur rijden van de autoroute. Hierdoor ligt de B&B wel ver genoeg van de hectiek van alledag. Deze plek is heerlijk rustig en bevindt zich in een zeer bosrijke omgeving. Ideaal om te overnachten en in Franse sferen tot rust te komen.

Waarom B&B La Perle d’Anrosey

  • Groot authentiek landhuis
  • Vijf kamers van 30m2 met ruim uitzicht
  • Minimaal twee ramen per kamer en uitzicht op het mooie bosrijke heuvellandschap
  • U waant zich echt in Frankrijk dankzij de kamerstijl
  • Anders dan de meeste hotels – dit is écht Frankrijk
  • Ruim opgezet
  • Gelegen langs de snelweg: slechts een half uur rijden vanaf de Route du Soleil
  • Geen massatoerisme
  • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk

U kunt direct online uw kamer(s) boeken in hotel en B&B La Perle d’Anrosey. Wilt u liever eerst even telefonisch contact met de Nederlandse eigenaren? Neem dan gerust contact op.

Overnachten langs Route du Soleil

Als u wilt overnachten langs de Route Du Soleil, dan kan dat in alle rust bij Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey nabij Nancy. Deze Bed en Breakfast in Frankrijk met Nederlandse eigenaren is ideaal voor gezinnen en heeft vijf ruime kamers van 30m2. Een ideale Bed and Breakfast in Frankrijk voor op doorreis.

U kunt hier 1 nachtje overnachten langs Route du Soleil, maar u kunt hier ook een paar dagen genieten van het heuvelachtige landschap en de rust. Ook daar is La Perle d’Anrosey geschikt voor.

B&B Nancy boeken

Bekijk gerust de website van Bed and Breakfast La Perle d’Anrosey als u op zoek bent naar een Bed and Breakfast overnachting in Frankrijk op doorreis. Bekijk hier de B&B langs Route du Soleil.