Passion 4 Web
Image default
Beauty en verzorging

Hyaluronzuur fillers, een effectieve antirimpel behandeling

In ieder lichaam is hyaluronzuur aanwezig. Hyaluronzuur heeft meerdere functies, een van de functies daarvan is dat hyaluron zorgt dat de huid voldoende veerkracht en souplesse heeft. Hyaluron wordt sneller afgebroken naarmate de huid ouder wordt. Daarnaast wordt er, wanneer de huid ouder wordt, door het eigen lichaam minder hyaluron aangemaakt. Hierdoor ontstaat er een slappere huid waarbij soms ook fijne rimpels zichtbaar worden.

De fijne lijntjes die ontstaan zijn in uw gezicht kunnen, zeker bij beginnende lijntjes, behandeld worden met een dag- of nachtcrème die hyaluronzuur bevat. Echter, met een hyaluronzuur injectie en filler wordt veel meer resultaat geboekt. Deze antirimpel behandeling is zeer effectief en geeft een langdurig resultaat van minimaal 6 tot 12 maanden.

Hyaluronzuur behandelingen bij Van Lennep Kliniek

Bij Van Lennep Kliniek kunt u een behandeling met hyaluronzuur fillers laten uitvoeren. De fillers worden erg goed verdragen en zijn veilig. Er bestaan meerdere behandelingen met hyaluron. Bij Van Lennep Kliniek zijn de volgende behandelingen te verkrijgen:

  • Juvederm. Dit is een vriendelijke filler. Juvederm heeft verschillende varianten. De arts zal u tijdens het intakegesprek adviseren welke variant voor u het meest geschikt is, een stevige of juist een dunne filler. Dit hangt onder andere af van de locatie en indicatie van de rimpels.
  • Restylane. Deze filler heeft ook verschillende varianten, waaronder een variant die een perfect resultaat geeft bij fijne lijntjes.
  • Profhilo. Waar andere fillers de huid volume geven of vullen, zorgt Profhilo ervoor dat de huid zelf de verslapping weer aan gaat pakken.

Laat uw pigmentvlekken verdwijnen met de IPL huidlaser

Heeft u bruine verkleuringen op uw huid, zoals moedervlekken, sproetjes, zwangerschapsmasker of ouderdomsvlekken? Deze verkleuringen worden pigmentvlekken genoemd en komen vaak voor op plekken die veel worden blootgesteld aan de zon, zoals het gezicht, decolleté en de armen.

Pigmentvlekken  kunnen prima behandeld worden. Bij Van Lennep Kliniek behandelen we de pigmentvlekken met de IPL huidlaser. Door de arts wordt bekeken welke laser behandeling voor uw huid het beste is. Dit hangt af van de kleur van de pigmentvlek en uw huidtype. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om de pigmentvlek te laten verwijderen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/