Passion 4 Web
Image default
Woningen

Avek Fier bedden voor een heerlijke nachtrust

Het kan zo heerlijk zijn om te slapen, maar een slecht bed kan het net zo vervelend of zelfs onmogelijk maken om te slapen. Zonder een goede nachtrust kan een mens slechter presteren en dit kan dan een groot probleem worden in het dagelijks leven. Een investering maken in een goed bed is dan ook van groot belang. Wanneer je op zoek gaat naar een bed kom je al snel allerlei verschillende opties tegen. Gelukkig maar dat er veel keuzes daarin te maken zijn want ieder mens is anders en dat vereist ook verschillende opties.

Een bed waarover na is gedacht

Bij Avek Fier vind je een bed dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Er wordt op verschillende punten gelet en dat zorgt ervoor dat je een ideaal bed om in te dromen bij Avek Fier kan vinden. De bedden worden in een eigen fabriek tot stand gebracht en ze bestaan al sinds 1927. Mede hierdoor is Avek Fier een betrouwbare beddenleverancier waardoor je een bed kan kopen om heel lang van te genieten. Het bed wordt persoonlijk voor ieder mens apart ontworpen zodat er een uniek bed ontstaat die geschikt is voor jou. Dit kan onder andere afhangen van je lengte, gewicht en jouw wensen.

Opbouw van meerdere lagen

Een bed van Avek Fier is niet zomaar een ledikant met een matras, maar bestaat uit meerdere lagen en onderdelen. Een box met daarin een spiraalbodem verwerkt is een goede basis waaronder goed geventileerd wordt. Een matras erop die uit diverse ergonomische zones en pocketvering bestaat, zorgt voor een optimale laag om een lichaam goed te ondersteunen tijdens de slaap. Een topper maakt het geheel af en kan uit HR Optifoam, geperforeerd latex of Talaly latex bestaan. Zo haal je een bed in huis om weer lekker in te slapen.