Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

BBQ boot

De BBQ-Boot van Event op het water

We heten u van harte welkom op de BBQ Boot! Genieten van de beste service, een heerlijk drankje, het betoverende uitzicht, uw gezelschap en een heerlijke BBQ! Dat kan allemaal op de BBQ Boot. Bij Event op het Water bent u aan het juiste adres! Kijk snel op: eventophetwater.nl/bbq-boot/

Heerlijk varen met de BBQ-Boot door de havens van Rotterdam. Vaar onder de Erasmusbrug of heerlijk ontspannen door de Amsterdamse grachten of over het prachtige IJ is ook een optie, voor ieder wat wils. Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, fris of wijn op één van onze BBQ-boten? U roostert een lekker mals stuk vlees naar wens terwijl u uitkijkt over het water. Een BBQ om nooit meer te vergeten voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Onze schipper voert u naar verschillende plaatsen, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of naar België is ook een optie.

BBQ Boot – Onze arrangementen

Van een standaard BBQ-menu arrangement tot een BBQ-Deluxe arrangement met het beste vlees en vis. Wij hebben een divers aan BBQ-arrangementen. Zijn sommige personen uit het gezelschap vegetarisch of zijn er andere wensen? Geef het aan ons door, zodat we er rekening mee kunnen houden. Alle gerechten worden in eigen keuken gemarineerd en alle bijpassende sauzen maken we ook zelf. Wilt u meer informatie over de kosten van de BBQ-arrangementen? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.

Vaargebieden van onze BBQ boot

We varen met de BBQ-Boot in Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast hebben we ook de Borrelboot die zowel vaart in Rotterdam als in Amsterdam.Onze boten zijn geschikt voor allerlei uiteenlopende evenementen. We hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. De gastvrije en vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Kijk voor alle informatie op onze website. Indien u een BBQ Boot wilt boeken voor een feest of evenement kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!

https://eventophetwater.nl/bbq-boot/