Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

BBQ’en met een pellet BBQ

In de warme zomers vertoeven we heerlijk in onze tuinen. Een BBQ kan hierbij eigenlijk niet ontbreken. Een bijzondere en milieuvriendelijke BBQ is de pellet BBQ, die brandt op pellets. Dit zijn kleine korrels die gemaakt zijn van samengeperst zaagsel van puur hout, houtpellets dus. Een pellet BBQ geeft geen rook af en brandt met een volle tank ruim anderhalf uur lang.

Hoe werkt een pellet BBQ?

Dat zijn niet de enige voordelen van een pellet BBQ. Een pellet barbecue brandt niet zoals een normale barbecue op hout. De houtpellets worden door een pyrolytic proces ontgast. Dit gas wordt verbrand en op deze manier wordt de bakplaat verwarmd. Na afloop blijft er slechts 20 gram as over die in de groenafval container afgevoerd kan worden.

Waar koop ik een pellet BBQ?

U kunt een pellet BBQ bestellen in de webshop van Allesvoorwarmte.nl. Zij verkopen een kwalitatief goede BBQ voor een scherpe prijs. De barbecue wordt binnen 48 uur gratis geleverd. Met een pellet BBQ barbecuet u milieuvriendelijker en houdt u rekening met uw buren. Er komt geen rook vrij, dus de buren hebben daar ook geen last van. Wel zo prettig.

Naast een pellet BBQ kunt u ook een pellet terrasverwarmer en een pelletkachel voor buiten bestellen in deze webshop. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie of maak direct een bestelling!

 

Allesvoorwarmte.nl

Adres: Weidehek 83, 4824 AT Breda

Telefoon: 076-2045545

Provincie: Noord-Brabant

https://allesvoorwarmte.nl/